Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Máriusz

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt negyed órám elérni a buszt, a helyszíntől öt percre volt a buszmegálló. Lesétáltam, a másodikon illedelmesen köszöntem egy hölgynek, aki már gangról jövet sanda szemekkel nézett rám, odamormolt egy "szia jónapot", és amíg mente felfelé kimért léptekkel, végig engem…..
És a cím még csak közel sincs a nap megkoronázához. Először is: úgy döntöttem, írok ilyen blogszerű dolgot, mer unalmas az élet, ha már a gép előtt ülök ne csak hülye játékokkal játszak még fészbukoljak meg neingagoljak, hanem valami nyoma maradjon is annak, hogy élek. Ide…..
IDDQD Nincs menekvés 2011.08.24 08:50:08
Dan Trachtenberg reklámfilmrendező rövidfilmje Danielle Rayne főszereplésével. Nem tudom, ki hogy van vele, én határozottan el tudnék viselni egy Portal/Half-Life világában játszódó filmet vagy tévésorozatot. Talán inkább utóbbit. Az se baj, ha nem olyan nyomasztó a hangulata,…..
Ugyan pr-eseményekről nem szoktunk beszámolni, ezúttal kivételt teszünk, mert lehet pénzt nyerni, ráadásul nem is keveset. A Microsoft rendez egy Xbox Nemzetek Ünnepe nevű eseményt, ami április 21. délelőtt 10 órától április 25. éjfélig tart. Ezalatt a Live ingyenes lesz,…..
Máriusz 2011.04.18 13:46:25
Tény, hogy az e-sport kezd szépen terjedni az országban, aminek én személy szerint örülök. A kérdés az, hogy ez ténylegesen jót tesz-e az országnak/fiataloknak, stb, vagy csak egy szimpla újabb "sportág".

@Delebriel: sc2 is kezd nagyon beindulni, kíváncsi lennék hogy ennek a változásnak mi az oka. Ha 7-8 éve mondtam volna hogy sokat sczek, vagy kiröhögtek volna, vagy le se szarják, ma meg már alig találni embert aki ne játszana valami gémmel rendszeresen.
A legtöbb játékban lehet menteni, vagy legalábbis vannak checkpointok, hogy ne kelljen elölről kezdeni a játékot. A múltban kísérleteztek olyan programokkal is, amikben nem lehetett újraéleszteni a főhőst, de ez a néhány próbálkozás nem volt túl népszerű – sokat…..
IDDQD World of Warcraft a zsebben 2011.01.07 09:01:00
Zajlik a CES, és bár a show nem elsősorban az új játékhardver-bejelentésekről híres, azért találni ott érdekes kütyüket, például a Razer Switchblade-et. A Razernek vannak tök jó és elég vad dolgai – 17 gombos egér megvan valakinek? –, és első blikkre nem tudom,…..
Első felvonás, kábé két hete: a Valve bejelenti, hogy elkészíti a megasikeres Warcraft 3 mod, a DOTA folytatását. A nép örül. Második felvonás, két napja: a Blizzconon Mike Morhaime Blizzard-atyaúristen bejelenti, hogy elkészítik a Starcraft DOTA-t. A nép örül. Harmadik…..
IDDQD Így klikkol egy gosu 2010.07.08 09:37:00
Gosu a koreai gémerszlengben a profi játékos neve, a videó meg a The Hax Life című dokumentumfilmből való, egy SC- és egy WC3-játékos demózza benne, hogyan csinálják a 300-as APM-et. APM, mint action per minute, vagyis ennyi billentyűnyomás és egérkattintás egy perc alatt. 300 az…..
Virágszál Cím nélkül 2008.10.05 22:03:00
„Az embert nem a fájdalom öli meg, hanem a remények melyekben csalódott!” - / ismeretlen /"Nem az az igazi fájdalom, amitől könnyes lesz a szemed, hanem az, amit mosolyogva kell elviselned..." - / ismeretlen / "Ne feledd, senki sem sértheti meg az…..