Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adél /Afraa/

2 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
 Mivel feltételezem, hogy holnapig már semmi különösebb nagy baja nem lesz a gyerekemnek, így egy nappal hamarabb, a szűk családi ünnepléssel egy időben tartanám meg az évértékelésemet :)Döme két éves... És már bátyó! :D Ebben tart előrébb a kortársai többségénél.…..
A sütkérezés ITTfolytatódik :-)..
nem sokara jovok......   (HA ERDEKEL VALAKIT 3 EMBEREN KIVUL...... :( :s ) ..
El sem hiszem hogy ilyet kell lassak Budapestrol:http://tv2.hu/Videok/2009-06-26-jegeso_utan_sartenger_-_tenyek_riportJah es amugy kinek hogy tetszettek a  villam-os kepeim????Ugy tunik h most is lesz vihar... :( ..
Adél /Afraa/ 2009.06.27 13:05:50
Hát az van, hogy Döme olyan péntek magasságában felfedezte a rekesz(tő)izmát, és felfedezte, milyen a Dzseniszdzsoplinos áááááááááááááááá hang. Ez úgy estig volt izgalmas. De még tartott három napig. Hol elkeseredetten, hol vidáman, de mindig ugyanaz, rekesztés, a-hang,…..
Díjat kaptam!!!!! Beo-tól----> http://bogyokank.bloglog.hu/  ! Nagyon szepen köszönom! 1. tedd ki a díjat a blogodra! 2. linkeld be, akitől kaptad a díjat 3. nevezz meg legalább 7 blogot 4. hagyj üzenetet a díjazottaknál      Akinek én adom a díjat: *…..
No hát ilyen is létezik ezek szerint, virtuálisan lehet egymást díjazgatni :-)KöszönömBernikének a díjat!A további teendők:1. tedd ki a díjat a blogodra! 2. linkeld be, akitől kaptad a díjat3. nevezz meg legalább 7 blogot4. hagyj üzenetet a díjazottaknálAkiknek tovább adnám:…..
JUUUUUJJJ, HAT NAGYON SZEPEN KOSZONOM EZT A HIRTELEN SOK SOK OLELEST  :) :) :) ..
Adél /Afraa/ 2009.06.25 15:52:43
Azt a rosszat leszamitva , h a cisztas -, es egyben gyokerkezeles altal lyukas fogam kettetort, es mozog, azon kivul ez a csoda tortent az iment itt Sepsi cityben!!!! Gyonyoru volt... Csodallllllatos volt, es meg dupla is... nagyon reg lattam ilyen eles szinut, es duplat!!! Talan vagy 15 evvel…..
Hali...Semmi extra, azon kivul, hogy lehet hogy : CUKROS VAGYOK!!!!!! Sajna eleg sok tunet arra utal.. ma este, vagy holnap reggel a aszomszed nenivel le van mar beszelve, hogy megmeri a vercukorszintemet!!!Nagyon felek... nem tudom, h hogyan tudnam feldolgozni!!! :(Multkor mar irtam Nektek erroll…..
Török tejberizs Hozzávalók: 1 dl rizs, 1 liter tej, 1 dl cukor, 1 dl víz, 2 csomag vaníliás cukor, 1 tojássárgája, 2 evőkanál étkezési keményítő.Elkészítés: A rizst feltesszük a vízzel főni, és mikor már teljesen magába szívta a nedvességet, hozzáöntjük a tejet,…..