Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csacsacsa

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
Nehezen tudsz elaludni. Már kaparod a falat. Éjjel felriadsz és nem tudsz visszaaludni. Hiába feküdtél le éjjel, már hajnalban kipattannak a szemeid. Tudod miért?  Elgondolkodtál már az életritmusodon? Valaha kivülállóként megnézted mit csinálsz délután öt és éjfél…..
Meséli a fodrászom, jó, nem dicsekszem, nem az én fodrászom, hanem mindenki másé is, meg különben is alig néhány napja fedeztem fel, amikor a fiúkkal Budafok utcáin tekeregtünk, szóval meséli, hogy a férfiaknak, na azoknak aztán tök mindegy, hogy te mész-e haza vagy egy vadidegen…..
Gábor a mobilkommunikáció Petőfi Sándorja, aki hétfőn délelőtt ugyan undok, de annál kegyetlenebbül tréfálkozik. Íme a levél a hónap legtréfásabb ingázójától, ami ugyan nem tudta kikergetni a taknyot a fejemből, de a lehető legközelebb jutott hozzá: Utálok mobilon…..
 Én komolyan nem bírom már idegileg ezt az egészet, meg is mondtam a Marinak, aki persze nem figyelt most se, csak a füstöt fújta és a lábát lógázta a konyhaszékről, miközben kissé hunyorogva kibámult az ablakon, bele egyenesen a délelőtti…..
Csacsacsa 2008.10.20 13:04:30
hé, 68! Énnékem elegem van! 2008.10.07 14:32:00
Van az úgy, hogy a nő besokall.Tegnap este, miközben a gyerek éppen a fecskefarkot gyakorolta a füzetében, meg a kissé kerekdedre sikeredett karikát, én mindenféle híradókat néztem. Azért kapcsolgattam, mert ugyan nem vagyok notórius kapcsolgató, csak egyszerűen nem hittem a…..
Eltűnt a Mari A varázstükör 2008.10.14 10:34:00
 Van itt ez a Mici nevű lány. Okos lány, szép lány, olyan-olyan szép, hogy a napra lehet nézni, de rá nem, mert ha ránézek, visítani kezd, hogy hagyjam már békén, és ne nyitogassak be folyton a fürdőszobába, és behúzza a riglit. A baj csak az, hogy egy fürdőszobánk van,…..
Új Lipót A tizenötös 2008.10.12 15:20:00
  A tizenötös jelzésű, sárga villamos útvonala olyan volt akár valamiféle szociológiai tanulmányút. A Pozsonyi út, harmincas években épített, elegáns házait elhagyva,  egy nyikorgó kanyar után,  mely kanyarban favázas, komfort nélküli házsorok állnak a Duna parton, az…..
Csacsacsa 2008.10.12 17:17:05
Csacsacsa 2008.10.12 17:17:40