Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogvédő

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pat Cortina fontos hetek előtt áll. Klubcsapatát a legmagasabb német ligába, a DEL-be vezetheti, a magyar válogatottal pedig Svájcban, az A csoportos világbajnokságon bizonyíthat. Most elsősorban a német bajnokságról lesz szó. Cortina a másodosztályú Bundesliga 2. egyik…..
Az Ancsin László, Marton Tibor és Robert Dever edzők által felkészített magyar ifjúsági válogatott április 6–12. között Fehéroroszországban játszik a divízió 1-es vb-n. Sorrendben Fehéroroszország, Litvánia, Lengyelország, Kazahsztán és Ukrajna lesz Magyarország…..
A végéhez közeledik a 15-16 évesek küzdelme is. Csütörtökön indul a csata az aranyért , amely az egyik résztvevő két győztes mérkőzéséig tart. Ma lépnek pályára a bronzra pályázó csapatok is, akik egy találkozón el is döntik a harmadik hely sorsát.A serdülő…..
Percekkel ezelőtt kaptuk meg Imre Lajos csapatvezetőtől Pat Cortina szövetségi kapitány előzetes, 37 fős vb-keretét. A névsor hangsúlyozottan nem végleges, még bekerülhet, aki a hátralévő mérkőzéseken kiemelkedő teljesítményt nyújt. Vannak meglepetések. A csapat gerince…..
Jégkorong Hajrá, Icezone.hu! 2009.03.02 07:47:00
Ma éjszaka egy remélhetőleg jelentős szereplővel bővült a magyar jégkorong internetes irodalma. Icezone.hu címen új portál indult, a mi köszöntőnk jövő idejű változatával és a vasárnapi OB I.-es mérkőzések tudósításával. Annyit már a tesztoldalakat látva…..
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
fogvédő 2009.02.26 21:08:44
Söpréssel szerezte meg az első magyar–román bajnokság első helyét a HC Csíkszereda. A két csíki csapat harmadik összecsapásán is a fiatalabbik győzött, összesítésben 3-0-ra nyerte tehát a döntőt. Nem kérdés, hogy Mihály Árpádék sikere megérdemelt. Az első gólra a…..
A legjelentősebb nemzetközi hokifórumon, a HFBoardson közzétették a 2010-es NHL-draft előzetes, nem hivatalos top százas listáját. A Svédországban szereplő és a magyar juniorválogatottban is bemutatkozott Hári János a 76. helyen található. A bővített listán, de a százon…..
Válogatottunk szövetségi kapitánya nagyot zsugorított az eddig 36 fős bő kereten, megnevezte azt a 8 hátvédet és 14 csatárt, akit a 3 kapus mellé vár a hétfői edzőtáborba, ahol már a lettországi olimpiai selejtezőkre készül a csapat. Ezúttal csak Benk András maradt ki a…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Gólgazdag mérkőzéseken 50 százalékos sikerrel szerepeltek a magyaros csapatok Franciaországban. Ladányi Balázs és Vas Márton ismét húzóember volt a Brianconban. Ennaffati Omar csapata, a Tours hazai közönség előtt szenvedett egygólos vereséget a Chamonix csapatától. A…..
597 215 forintot, valamint 1123 eurót dobtak be a perselyekbe, illetve költöttek tombolára a szurkolók az Alba Volán vasárnap esti meccsén. A kettő együtt jóval több, mint a klubra a Salzburg-meccs után kiszabott 2500 eurós büntetés. Ocskay Gábor szakosztályfőnök a blogunknak is…..
A Mol Liga vasárnapi körének két rangadója közül az egyiket a hazai, a másikat a vendég csapat nyerte, ennek köszönhetően is továbbra is nyílt a küzdelem a rájátszást érő első négy helyért. Az Újpest persze veresége ellenére majdhogynem páholyban van. Először is azonban…..
2009. április 22-én nem lesz Magyarország–Oroszország barátságos, de csak azért nem, mert április 21-én lesz helyette. Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, a jövő évi svájci világbajnokság szervezői felajánlották, hogy a sierre-i edzőtábor keretében 04.22-én…..
Újabb öt videó következik a Mol Ligából, van köztük friss és nagyon régi tartozás is, két szoros Újpest–Ferencváros csata góljait is megtekinthetik például, de a tegnapi, amely nem volt szoros, még nincs meg. Megmutatjuk a 4-3-as NZ-Stars–Dab.Docler rangadót…..
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a november 7. és 9. között Budapesten rendezendő olimpiai selejtezőre, jelentette az MTI.A magyar válogatott bő kerete:Kapusok: Budai, Hetényi, Szuper.Hátvédek: Ennaffati, Erdélyi, Horváth A.,…..
fogvédő 2008.10.22 11:06:52
A magyar utánpótlás-bajnokságok rajtjáról részletesen beszámoltunk. Most a külföldön játszó fiatalokról lesz szó. Ebben a részben öt fiatalember eddigi teljesítményét mutatjuk be, akik túlzás nélkül a világ legjobbjai közé tartozó bajnokságokban szerepelnek.…..
Két dolog van. A rész: úgy tűnik, tokkal-vonóval kihajítják a Gyakorló Jégcsarnokból a jégkorongot. Az egész: a politika annak ellenére nem izgatja magát, mi lesz ezzel a sportággal, hogy a válogatott A csoportba jutásakor nagyon lelkesnek mutatta magát. Annak próbáltunk…..