Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr.vili

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
mr.vili 2011.06.13 22:45:19
@különvélemény: Szívemből szóltál.Egyszerűen azt az időszakot nem lehet azóta sem überelni.
Ami pedig a disco-t,mint irányzatot illeti (magam is rajongója vagyok többek közt ennek is),a 90-es évek második felére a dancefloor-stílus elhalásával ki is pusztult a klasszikus értelemben.Ma már inkább csak monoton gépzene lett belőle,aminek szerintem hírből köze sincs a disco műfajhoz.
Egyébként az emberek azt hallgatnak,amire igényük van és azt "gyártanak" nekik,amit hallgatni akarnak.Ezt napjainkra vetítve szerintem nem kell különösebben ragoznom...tisztelet a kivételnek.
Sok mindent ugyan nem lehet tudni erről a világ elől mesterségesen elszigetelt országról, de azt azért igen, hogy Észak-Korea, hivatalos nevén a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság a világ egyik, ha nem a legszegényebb országa, melynek lakói mérhetetlen nyomorban élnek, dicső nagy vezérük  Kim Ir…..
mr.vili 2010.10.09 00:37:19
@Bergeroth:

"...mindenhová hangszórók vannak felszerelve és kizárólag a kormány hatalmát éljenező énekek, és a propaganda szövegek mennek rajta 0-24-ig. "

Ezek s a neten Észak-Koreáról olvasottak alapján tisztára déja vu érzésem van.
Mintha Orwell 1984 c. klasszikusában is egy ilyen államról olvastam volna.
Néztem ma egy videót.Egy olyan ember beszél és hisztizik rajta,aki már rég leszerepelt,de fanatikus,hardcore hívei most is,mint mindig nyálcsorgatva hallgatják.Akik,ha meglátják a képét vagy meghallják a nevét,mintegy pavlovi reflexként ösztönösen tapsolnak neki.Volt már egy…..
Változás.Igen,a változás megkezdődött.Legalábbis ezt mondják azok,akik nyeregben érzik magukat.Nyeregben érzik magukat,hiszen megszavazták nekik...(mondjuk én is,csak másképp).Egyszer már kaptak lehetőséget a bizonyításra és nem volt annyira nagyszerű,amit csináltak.Az tény…..
Praxis Esetem az aranyérrel 2010.03.28 11:18:00
Kijött az aranyerem...Vizsgaidőszak, össze-vissza zabálás, vizsgadrukk,nem részletezem... Napokig kenegettem a fél patikával,kenőccsel, kúpokkal, küszködtem, végül az sztk-s néni tanácsára hallgatván a sebészetre kaptam még aznapra (hétfő) időpontot. (urulógiára 1hetet…..
MÁV - mindannyiunknak más jut róla eszünkbe: Mászunk-Állunk-Várunk...stb.Tényleg,kinek mi jut róla eszébe?Nyaralási emlék,húgyszagú vagonok,koszos restik...?Nekem mindig más.Számomra a vasútnak fílingje van:kedves vagy nem kedves utasok,nyomor vagy ürességtől kongó…..
Ezüstfenyő, Hotel Gold, Telkibánya A legutóbbi kirándulás miatt először egy kakás WC-kefe ugrik be. Amire az eredetit kicserélték...Nemegyszer kérdezték a kedves olvasóim, miért nem a helyszínen teszem szóvá a kifogásaimat?Nos azért nem, mert akkor végigvitázhatnám az országot és én elsősorban jól…..