Regisztráció Blogot indítok
Adatok
endi_maesstraat

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban nem tűnt fel, ami mostanra már nyilvánvalóvá vált számomra: az angolok kedvenc forgalomszabályozási eszköze a körforgalom. (Itt most számítok szakértő olvasóimra, akik reményeim szerint majd pontosítják a terminológiát, hiszen biztos nem ez a szakszerű elnevezése sem…..
     Gáz van, babám, mint ahogy Misa éjjel kajáltott is. De mi volt, míg nem volt? A természet törvényei szerint ugye semmi sem vész el, csak átalakul. No már most, ha valaki bukik valamin valamit, mások keresnek. Hasonló a helyzet evvel a gáz-dologgal is. Ezt a nem…..
endi_maesstraat 2009.01.13 11:56:47
@Volk: Nem lihegnék a szavakon, ha az európai gázellátás legnagyobb geo-politikai kérdése nem épp a Törökországi tranzit lenne. Pl. vajon miért az orosz aggresszió Grúzia ellen, ha nem azért, mert Grúzia csatornát jelent a Kaszpi-tengeri (azeri) gázkincs és Törökország között? Hogy onnan már szabad legyen az út a Balkán és Európa felé. És megszűnne az orosz monopólium.
Szóval valóban visítanánk az örömtől, ha Törökország tranzitországgá válhatna, de ez a következő évtizedek kérdése, nem pedig "pofás kis alternatíva".
Nos, most van itt az idő néhány vízió revíziójára, még így a pirítós és tea előtt.  Konkrétan a kávé: én azt hittem, hogy itt egyáltalán nem tudnak kávét csinálni, viszont így két hét után kezdem megkedvelni az itteni kávékat. Egyrészt nem is olyan ízetlen, mint…..