Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LondonFC

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
XVI. Benedek pápa (aka Joseph Ratzinger) – szakítva a hagyományokkal – ezúttal nem papokat választott ki a lábmosási ceremóniához, hanem tizenkét világi személyt. Szakítva a hagyományokkal, a Microsoft nem várta meg a hónap második keddjét és idő előtt kiadta a…..
LondonFC 2009.01.02 13:04:53
Nou San Trafford Interaktív SPL 2008.12.16 07:00:00
Ezt a posztot valójában a kommentelők szerkesztik, mi csak eleget teszünk a kéréseiknek, így ezúttal is készültünk metállal. A kiegyensúlyozatlanság és az ellentétes félidők bajnokságában egyik nagyágyú sem tudott nyerni, de közben tagolódni látszik a mezőny. S bár ez…..
Nem mintha megingott volna a hitünk az angol bajnoksággal szemben, de azért féltünk egy picit, hogy a múlt heti borzalmaknak lesz következménye most is. Szerencsére nem így történt. Igaz, a szombat most is hagyott kívánni valót maga után, de vasárnap azt kaptuk, amit vártunk. A…..
Búcsúzott a Kolozsvár, otthon kapott ki Mourinho, lesz görög csapat a tizenhat között. Még kieshet a Chelsea és a Roma (de nem fognak), míg az Inter-Barcelona-Sporting-Atletico-Liverpool ötös már biztos továbbjutó. A helyezések a C-csoportban teljesen le vannak osztva, a többi…..
Ha bármilyen formát választhatnánk arra, hogy miként születünk újra, akkor biztos hogy nem a ligakupa mellett döntenénk. Valahogy nem komáljuk, ha tojnak a fejünkre. A két listavezető már ki is pottyant, az Old Traffordon meg nem volt teltház. A hétközi kupaforduló győztese -…..
Nem ez a bajnokság volt, ahol két mesternégyes volt egy forduló alatt. Nem is az, amelyikben váltás történt a tabella tetején. Hanem az, amelyiknek minden meccsén esett az eső, amelyiknek a rangadója szenzációs játékot hozott, és ahol a volt sereghajtó a legjobb formában lévő…..
Álszent dolog lenne azt hirdetnünk, hogy nem a nyitómeccs a forduló slágere. Így nem is tesszük, de azért lesznek még érdekes összecsapások. Meg fogjuk tudni, milyen a Hull, amikor kötelező nyernie, kíváncsian várjuk, hogy tud-e háromszor zsinórban nyerni a Newcastle, hozza-e a…..
Végre újabb forduló, így talán lecsendesedik az Arsenal-Spurs fricskázás a kommentek között. Vesztett pontok tekintetében már a megszokott négyes található a tabella első négy helyén. Az előjelek alapján ez a jövő hét végéig nem fog változni. A forduló legjobban várt…..
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
A keddi játéknap gólözönének köszönhetően az ötvenes években érezhettük magunkat, szerdán viszont a grunge-korszak tért vissza, hiszen négy darab egynullát és két döntetlent regisztrálhattunk. Két idegenbeli győzelem született, és ahol kettőnél több gól esett, ott valaki…..
Két hét böjt után újra angol bajnoki forduló. A BL meccsek közelsége miatt a big4 tagjai már szombaton pályára lépnek, de így is marad rangadó vasárnapra, és a hétfő esti meccs is érdekesnek ígérkezik. Legnehezebb dolga a nagyok közül talán az Arsenalnak és a Chelsea-nek…..
Valójában mindenki skót szurkoló. Bevallottan, vagy bevallatlanul, de mindenki (leszámítva a legtöbb angolt) szimpatizál a Tartan Army-val, az ő örömükre pedig az EB 24 csapatra való bővítésével hatványozottan megnő annak az esélye, hogy hőseik kijuthassanak az európai…..