Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aninoka

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, olvasóim közül hányan találkoztak már életükben digitalizáló táblákkal (szép szakbarbár kifejezéssel élve tablettel), de aki már látott, ne adj Isten még próbált is valami ilyesmit, remekül szórakozhatott velük. Én magam már jó ideje szemezgetek egy tablettel,…..
aninoka 2009.12.22 00:11:10
Üdv! Sajnos nem minden kép, amiről egy tárgyat, személyt, élőlényt ki akarunk vágni, egyszerű eset. Nincs minden modell egyszínű vászon mögé téve, hogy aztán könnyen el tudjuk tüntetni a hátteret a Background Eraserrel. Van erre egy jó kis megoldás, ami nekem eddig mindig…..
Üdvözlet! Bár eltelik a nyár lassan, azért nem feledkeztem meg erről a blog féleségemről. Ma rájöttem, hogy sokan nem tudnak egyszerű képeket Photoshopban összevágni vagy kiszedni a hátteret, ezért megpróbálok megmutatni 1-2 trükköt.  Nos vágjunk bele, ez a lehető…..
Véget ért a vizsgaidőszak, újra nekikezdhetek modellezni, és más hobbijaimnak hódolni. Ami bizony örömteli. Össze is dobtam valamelyik éjszaka egy szép kis panelházat (szép panelház? - paradox), arról pár kép. Szintenként négy lakás, összesen 4 emelet (földszinttel együtt,…..
Azt hiszem, kezdem a legelején ... Kicsit sok lett a fű a Wings-nek. Akadozott, mikor egyszerre kezdtem el a kezelését a teljes modellnek, és mikor textúrát akartam húzni rá, teljesen elhalálozott a program. Ezt később megoldottam (kis részekre szedtem a füvet, külön textúráztam),…..
Photoshop szakterület Open 2009.01.03 16:01:00
Üdvözlet az erre tévedőknek!A blogot a nyáron vagy tavaszi szünetben hivatalosan is megnyitom. Gondolom már mindenki elolvasta ott jobb oldalt, hogy miről fog szólni... (:Sajnos nincs sok időm rá suli meg építkezés mellett, hogy ide is felpaklgassak dolgokat. Addig szorgalmasan…..
Mivel így hirtelen (pláne a vizsgaidőszak közepén) nem nagyon tudom mivel feltölteni a blogot, ezért pár régebbi dolgot szedtem elő. Először is egyik kedves ismerősömnek köszönhetően felkerült egy általam írt rövidke (és sajnos rég nem frissített) tutorial a netre, azt…..