Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petiteto.

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem tudom mennyire jó hely Csömör, de az mindenképp szimpatikus, hogy igen nagy a civil aktivitása! Legalábbis itt az Urbanistán igen sokat szerepel a település, és szinte mindig valamilyen olvasói levél kapcsán. Ezúttal egy neve elhallgatását kérő olvasónk írt…..
Petiteto. 2013.11.28 21:57:55
@gergo76: Nem kérték az ott lakók a forgalom korlátozását?! Nem a francokat nem. Tudod miért nem korlázotozzák a forgalmat? Mert a Laki sarok felé lakok nehezményezik, hogy akkor nem tudnak arra járni az Auchanba ezért Fábri sem meri bevállalni, hogy lezárja az utat. Pedig ez lenne a legjobb.
Csoda történt! Legalábbis ha a BKK tavaly novemberi álláspontját vesszük figyelembe, mivel most épp ők terveznek beszerezni 16 darab dízel meghajtású buszt a kohéziós alapok támogatásával. A buszbeszerzések akadozása tavaly októberben arra sarkallt minket, hogy megnézzük a…..
Petiteto. 2013.09.26 13:51:08
@TopFeri: Az elméleteddel csak annyi a gond, hogy a Citarokat nem a BKK vette, hanem a VT-Transmann, de sebaj :)
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
Hetedik alkalommal került megrendezésre a legnagyobb hazai busz kiállítás. A megszokott élményprogramok maradtak, viszont a kiállítás területe az elmúlt évek során sajnos egyre kisebb lett. A kevés számú kiállítóért kárpótolta a látogatókat a számos újdonság. A…..
Petiteto. 2010.05.02 13:38:26
@jack o'neill: V187 hátulja ráver a citadell-re? Ugye ezt csak viccnek szántad?!
Az ARC motorsátra több mint kétszer nagyobb a Citadell sátránál, sőt tovább megyek, az összes típus sátránál. Helykihasználás borzasztó. A Citadellben még két ülést tudtak tenni a 4. ajtó elé, ahol az ARC-ben lényegében fal van.
Vicces vagy, tragédia az a busz.
Petiteto. 2010.05.04 21:59:18
@_zahnrad: Az a motorsátor még ebből a szempontból is indokolatlanul nagy. A minisítgetéshez csak annyit fűzök hozzá, hogy Én olyan stílusban válaszoltam, ahogyan azt előttem jack o'neil tette. Ő nálam sokkal durvább kifejezéseket tesz, mint például "kiskerekű lószar","Ocsmány","isten irgalmazz". Őt miért is nem szóltad le? Tehát szerintem ilyen minősítgetéses beszólásokat mellőzük, mert így mindenkibe bele lehet kötni...
Petiteto. 2010.05.04 22:03:15
@jack o'neill: Ikarus-ARc-s avatarral is ugyanezt mondanám, de most már alappal. Mint megígértem Credo fórumon addig nem minősítettem a buszt, míg nem találkoztam vele. Ez Tökölön megtörtént, elég jól feltérképeztem azt a buszt is és eléggé összecsapott tervező munka tűnt fel leginkább. Pozitívumként említeném meg viszont az, hogy legalább az Alfa szintjét túllépte...
Omnibusz Újra van Ikarus! 2010.04.14 10:35:00
A mai napon a volt Récsei BKV buszgarázsban a sajtó képviselőinek bemuttaták a Rába és az Ikarus kooprodukciójában készülő alacsonypadlós buszokat. Az előzményekről már részletesen írtunk a Feltámad az Ikarus cikkünkben. A buszokat a Magyar Autóbuszgyártó Kft. gyártja, amit…..
Petiteto. 2010.04.15 06:31:13
@Scaniás: Nincs mitől félni, mert ha annyira jó lene az ARC, akkor eddig miért nem adott el nagyobb számban buszt?! Évi 10 db semmi. Most megpróbálkoznak azzal, hogy Ikarus név alatt adják el ugyan azt, de ettől nem lesznek jobbak, miért kéne sikert várni tőlük?!
Petiteto. 2010.04.15 20:41:26
@kristoof: Hát kristoof, ez a BKV-nak szánt busz nem akkora durranás, mint ahogy azt a Credo fórumon beharangoztad...
Petiteto. 2010.04.16 06:34:13
@kristoof: Legalább ebben egyet értünk:)
Az "Oltassak vagy ne oltassak?" kérdést gondolom ti is feltettétek magatoknak párszor az elmúlt hetekben. Én végül arra jutottam, beadatom magamnak az újinfluenza elleni védőoltást, biztos ami biztos alapon. El is mentem ma a háziorvosomhoz, akinek mondtam mit akarok, majd…..
Petiteto. 2009.11.04 18:05:31
@SilentSound: Kb Én is így vagyok vele. Én biztos nem fogom beoltatni magamat, minek?
„Ez már a sokadik eset” –vigasztalta olvasónkat a MÁV egyik kalauza. Az utas a tájékoztatásnak megfelelően felszállt a Budapest felé tartó vonatra Székesfehérváron, ám azaz ellenkező irányba indult el, Veszprém felé: Tisztelt MÁV-figyelő! Ma olvastam a "A…..