Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lady in waiting

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Liberális minimum 2009.02.19 23:10:00
Van-e 200 ezer plusz egy SZDSZ szavazó, aki azért szavaz a szadeszre, mert a vallását elválasztja a politikától, dekriminalizálná a marihuána fogyasztást, engedné a meleg élettársi kapcsoltatott, és elítéli a rasszizmust?   Remélhetőleg és valószínűleg van, vagyis volt,…..
lady in waiting 2009.02.22 22:23:28
@88wx335dsf:

@Herr SturmLiberator:

"De én viszont megérdemlem a pezsgőt, meg azt is, ahogy ezek a férgek kihullanak végre a Parlamentből."

de már ezt már elsütöttétek a kettővel ezelőtti választásokon is, meg az eggyel ezelőttin is...

akkor nem vált be... tehát kár előre pezsgőt bontani.

Persze előfordulhat, hogy most tényleg kiesnek, hisz most már tényleg hajszálon függenek,
de már volt olyan a múltban, hogy mégiscsak összeszedték magukat a választásokra.

A világnak egyszer azonban csakugyan vége lesz.

Azt viszont nem vagyok hajlandó belátni, hogy csak az szdsz-szel lenne gond a magyar parlamentben, szóval ez így ordas nagy bűnbakeresés és torzítás.

Az elmúlt éveket nemcsak a baloldal miatt puskázta el Magyarország, hanem a jobboldal miatt is. Felül kellett volna emelkedni és az ország érdekében az önérdekeken, ki kellett volna egyeznie a két oldalnak, amiképpen tették a finnek, tették a németek....

Nagy gond, hogy itt a Kárpátok völgyében a politikai elmebajokat és vicsorgást sokan fontosabbnak tartják, mint az összefogást és országépítést. Pedig ez a szakadatlan kardozás és gyülölködés mindannyiunknak kárára vagyon.
"hogy nem emlékszik fontos részletekre a történtekből annak köszönhető, hogy ilyen trauma hatása alatt az áldozatok többségénél "szigetszerűen" kiesnek részletek, ezért képtelenség, hogy egy nemi erőszakon átesett nő minden egyes mozzanatra alaposan emlékezzen.…..
lady in waiting 2008.12.12 18:01:47
Azért is hiszek többek között abszolút Zsanettnek, mert 18 éves koromban ért egy nagyon nagyon hasonló esemény, (elraboltak kocsival satöbbi, nem rendőrök, de az eset akkor is félelmetesen hasonlít), előre bocsátom, hogy nem tettem feljelentést, előre tudtam, hogy hogyan aláznának és gyaláznának meg a rendőrségen, a bíróságon, untig elég volt nekem amin átmentem... Ja, és nem akartam a mocsok elkövetőket újra látni az életben! Igaz az is hozzájárult, hogy nem léptem, hogy annyira feldúlt állapotban voltam, hogy még a rendszámoit SE néztem meg mikor kiléptem a kocsiból, igaz féltem is, hogyha megnézem, ha hátrafordulok, akkor esetleg további brutalizálásnak nézhetek elébe.

Volt egy pont, ami az utolsó helyszín volt, amit még ismertem, és amire emlékeztem: egy útkereszteződés, viszont onnan kezdve semmire(!) még most évtizedekkel az események után is ugyanaz a luk van a fejemben arról, hogy hova vittek, oda és vissza szinte teljes tudatkiesés, és legfeljebb találgatni tudok, hogy hol lehettünk.

Más dolgokban is nagy a hasonlóság a Zsanett üggyel! És a kifejezések, amit Zsanett használt az egyes események leírásánál, teljesen ugyanaz! Ezek olyan apró dolgok, amelyeket csak az tud, aki átesett az ilyesmin, ezért is háborít fel annyira az egész eset, mármint a fejlemények! Hogy most meg már a vérét is akarják! Miután az ügyészség karöltve a rendőrséggel sibolta a legfontosabb nyomokat (pedig ilyen esetekben amúgy is olyan kevés van!) még hamis vád miatt is fenyegetődznek. Hát megfagy a vér az ereimben, hogy egy nő összeszedi magát, elindul az igazáért, és a végén még ennek a végtelenül cinikus, macsó rendszernek a segítségével őt büntetik meg, de nem egyszeresen, hanem százszorosan, ezerszeresen.

Úgy érzem, hogy most helyettem is küzd Zsanett, az én akkor elmaradt feljelentésemért. Ezért rettenetesen fontos nekem ennek az ügynek a kimenetele. és biztos vagyok benne, hogy sokan vagyunk ezzel így.
A vörös homokos iskolaudvaron egy szamár bőgött és tizenéves forma, egyenruhás kisfiúk rugdosták a labdát és csépelték egymást a déli, észvesztő napsütésben, amikor megérkeztünk. Végre kiléptem a kartúmi buborékból, bele egy osztályterembe, ahol U-alakban, vasrácsos…..
Proszektúra Ki kit vádol hamisan? 2008.11.18 17:43:00
Megkezdődött a Zsanett-ügy néven ismertté vált eset pótmagánvádas eljárása a Fővárosi Bíróságon Ha népszavazással kéne eldönteni, szinte biztos vagyok abban, hogy a szavazók 90 %-a arra voksolna, hogy a rendőrök tavaly májusban Zsanettet megerőszakolták.Valószínűleg…..