Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AmiTecH

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AmiTecH 2011.04.18 19:00:42
@Súlyos: Nézd meg jobban, én úgy látom, hogy egy halogén izzó van a búra alatt, ami sokkal jobb hatásfokú, mint a hagyományos!
"Küldök képeket Amidala süninkről például a mesebeli almával (az ostoba emberek kedvéért, akik képtelenek felfogni, hogy a sünik nem szeretik az almát!). Ha tetszik, tegyétek ki" - írja PanniKöszönjük!..
AmiTecH 2011.01.04 13:02:41
@sanche: az rendben, hogy néha szereti az almát, de attól még nem azon él, ahogy sokan gondolják, én is nagyon unom, hogy mindenki rögtön azt mondja hogy "és almát eszik igaz?!" Aztán amikor mondom, hogy darálthúst meg kukacot, akkor mindenki meg van lepődve :)
Igaz, a kép küldője fogalmazhatott volna finomabban...
AmiTecH 2011.01.04 20:34:49
@sanche: Én értem a problémád és igazad van, az író stílusa tényleg hagy maga után némi kívánnivalót (magyarul lenézően bunkó ;) ), de abban igaza van, hogy a sünök nem rajonganak túlságosan a gyümölcsökért és tényleg uncsi, hogy mindenki az almával jön. A tiéddel szerencséd van, ő szereti. Viszont nekünk is van kettő, az egyik kizárólag kukacot és száraztápot hajlandó enni (még darálthúst se!), a másik meg megkóstolja a gyümölcsöket, de nem mondhatnám hogy túlzottan szereti. Sünje válogatja, de eddigi tapasztalataim alapján inkább azt mondanám, hogy a többsége kifejezetten utálja a zöldséget és a gyümölcsöt.
AmiTecH 2011.01.04 21:50:14
@sanche: Ezek a süncik már csak ilyenek ;) Én most azt csinálom, hogy amit a válogatós süninek adnék, azt megetetem a kukacokkal, őket nem kell félteni, mindent felzabálnak percek alatt. Így legalább kap egy kis gyümölcsöt, zöldséget és halat is, igaz, így sokkal macerásabb, mert a kukacoknak csak kis adagokban szabad adni, különben túlságosan nedvesek lesznek és akkor elég büdösek tudnak lenni. Egyébként válogatós létére elég kövérke, 460g körül van, mert a száraztáp viszont nagyon fogy, de az is csak akkor, ha 3 féle van összekeverve, külön-külön napok alatt megunja :) Próbáltam már, hogy nem kap mást, csak amit elé teszek, de inkább nem eszik :)