Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ubertino da Casale

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
iwantanalien Túl a műtéten 2019.03.22 20:29:24
Nyugalom, túléltem, sőt remekül vagyok, csak egy kis idő kellett, hogy leülepedjenek bennem a gondolatok és tudjak róla írni is. :)  Bár a beköszönő posztban azt állítottam, kizárólag magamnak írom ezt a blogot, ami nagyrészt igaz is, de már a kórházban eldöntöttem, hogy fogok írni egy részletes…..
iwantanalien Kis napi abszurd 2019.02.20 17:49:14
A mai napot különböző kórházak különböző levegőtlen váróiban töltöttem, hogy mindenhol bebizonyosodjon, olyan egészséges vagyok, mint a makk, ezért el szabad engem altatni, hogy csöveket dugjanak a hasamba. Juhéj!Minden várakozás közül a legidegőrlőbb az utolsó volt, amikor a saját orvosomra vártam,…..
Összesen nyolcvanhat évet kapott négy elkövető egy roma család házának felgyújtásáért Csehországban. Fejenként huszonkét és húsz év letöltendő szigorított fegyházbüntetésre küldte szerdán az ostravai megyei bíróság azt a négy fiatalt, akiket a cseh közvélemény…..
Ubertino da Casale 2010.10.22 11:38:35
@kyncza: És ezért kapjanak ezek a cseh kopaszok kevesebbet, vagy mi van? Még a végén dícsérd meg őket! :-) Engem nem érdekel, ki miért van benne, aki gyerekeket öl, vagy gyerekekre támad, az dögöljön meg a kóterban.

Jó látni ezt a sok dehogynácit, ahogy az ítélkezés liberalizálásáért tüntetnek (akinek nem inge, nem veszi magára). :-) Hol vannak ilyenkor azok, akik máskor olyan lelkesen követelik a halálbüntetést? Vagy az csak a cigóknak járna, a bajtársaknak nem? :-)
Ubertino da Casale 2010.10.22 13:20:24
@kyncza: Nyugi, én a Szögit agyonverőket sem védtem egy pillanatig sem. Nekem csak az nem tetszik, amikor valakinek rettenetesen fáj a bűnözés, meg rendet akar, aztán amikor az ilyen szellemi toprongy nácikat elítélik, akkor meg fel van háborodva. És itt most nem rólad beszélek. Csak egyszerűen nevetséges az a kettős mérce, az a betonfejű, szemtelen duplagondol, ami a kurucinfóból, meg a lelkes olvasótáborából árad. Ezek a skinek meg fognak rohadni egy börtönben, és tök rendben van ez így. Ne sírjatok már értük bakker, felgyújtottak egy gyereket, örüljenek, hogy ennyivel megússzák.
Egy hat és egy hétévés gyerek apjaként a gyakorlatból tudom, hogy van az a fajta füllentés, ami akkora vicces képtelenség, hogy az ember picit sem haragszik miatta a kisdedre. Közös apróságunk, a Lidl most akkorát kamuzott, mint egy jó fantáziájú nagycsoportos. Nálunk minden 200…..
Ubertino da Casale 2009.10.30 14:12:36
Kánikula van, lesz is még egy ideig. Ilyenkor a jól behűtött rozéknak, könnyű fehéreknek van idejük. Meg a fröccsnek. Már akinél. Sokszor hallom, hogy művelt alkoholista nem iszik fröccsöt, mert a jó bort nem rontjuk el, a rosszat meg úgysem tudjuk feljavítani még szódával sem.…..
Ubertino da Casale 2009.06.18 15:13:55
@oroszlanka: Csak lesz valami. Ahol inni lehet, ott talán adnak enni is. És a lecsó + fröccs bizony tényleg egy istenáldása. :-)
Appleblog Skype-oltam az iPhone-on 2009.04.02 08:01:00
Keddtől tölthető le a program az AppStore-ból, letöltöttem. Lehet persze mondani, hogy túl későn jött, hiszen már egy rakás hasonló alkalmazás van az iPhone-ra, vagy azt, hogy túl korán, mert majd csak az OS 3.0-val lehet kihasználni a képességeit, szerintem viszont jó, hogy itt…..
A képen az első emberpár női felének szeméremteste látható. Illetve nem látható, mert levelekkel takarja Éva, ám a világról való tudásunkat felhasználva képesek vagyunk a levél mögé sejteni. Azt meg tudjuk, hogy a kiűzetés tulajdonképpen az evolúció kezdete, az…..
Búcsúzzatok el a nagyitól, mondta az anyám, mert nem éri meg a reggelt. A nagyi akkor már kilencven is elmúlt, hősiesen túlélte a huszadik századot, és mint méltó jutalom, a végére kapott egy rákot. Valami alhasi daganatot, amitől aztán se ülni, se feküdni nem tudott. A szék…..
Jó pár éve már, hogy egy cikkben összefoglaltam az asztrológia tudományos vizsgálatait, melyek egyöntetűen azt mutatják: egy árva szó sem igaz az asztrológiából. A cikk ma már kicsit elavultnak is tekinthető, jó pár újabb, még meggyőzőbb vizsgálat került időközben nyilvánosságra. A cikk közzététele…..
Éppen a márciusi Critical Mass napján történt, egy napos kora délutánon. Magam sem értem, miért voltam annyira bolond és figyelmetlen, bár meglehet, éppen az volt a baj, hogy tavasz volt, a fene sem érti, hogy ez a tény ilyen idős korára még bármit is jelentsen az embernek,…..
azbeszt Luxus 2009.01.13 10:49:00
Ki ne költötte volna el fejben az időszakosan fel-felmerülő milliárdos lottónyereményeket? Oh, igen, én is megtettem, voltam nagyvonalú, előrelátó, világhódító, de minden esetben kénytelen voltam megengedni magamnak egy kis luxust. Kocsi, lakás, utazás, minden, ami a mai ember…..
67 éve (1943) kezdődött a szovjetek doni áttörése.A szovjet hadvezetés 1942 végén több támadó hadműveletet készített elő. Ezek közül a Voronyezsi Front osztrogozszk-rosszosi offenzívája a 2. magyar hadsereg megsemmisítését célozta. A szovjet támadást 1943. január 12-n az…..