Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csajszi74

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy olyan tévés műfaj Magyarországon, ami jobban megosztja a lakosságot, mint egy Novák Előd - Kovács László iszapbirkózás tenné, pedig az se lenne semmi, tessék csak nyugodtan elképzelni, hajrá. A kereskedelmi tévék nem scripted, azaz forgatókönyv nélküli kategóriába…..
Véget ért a saga, megvan az ítélet, illetve egy vádalku: Charlie Sheen, a televízió jelenleg legjobban fizetett sztárja és egyik ügyeletes botrányhőse bűnösnek vallotta magát az ellene felhozott vádak közül a legenyhébbekben, és ártatlannak a súlyosabbakban (életellenes…..
Csajszi74 2010.06.02 19:42:23
@gitáros: mondjuk a sheen a kisujjából többet kirázott a vásznon, mint amire a te latin lover bucikád képes lehet ebben az életben. Alakításainak természetessége egy norbert féle update fagylaltéval vetekszik...
László akciós mobiltelefonját túl akciósan adta el neki a Vodafone. Amikor felhívták az üzletből, azonnal bement, és mivel további 11 ezer forintot szerettek volna kisajtolni belőle, inkább visszaadta. Legközelebb. Tudom hogy sikeres ember már nemlehetek hiszen 3 db vodafone…..
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
lorien Szentiván-éji hamburger 2009.06.25 14:42:10
Hamburgert enni szükségszerűség, és nem is az ördögtől való dolog. A lényeg, hogy kizárólag jó minőségű alapanyagokat használjunk fel. A jó hamburger titka a jó minőségű hús, és a zsiradék megfelelő aránya, ez utóbbi legyen kb. 15-20%. Erre a célra pont megfelelő…..
Ez már olyan, mint a viccben. Amikor a parasztember elmegy műrepülni, és néhány manőver után még azt mondogatja, hogy "gondolta", de a végén már nem gondolta volna. Amikor anno elkezdtem magam sütni a kenyeret, Pirossal beszélgettünk a konyhai ténykedéseimről,…..