Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicole drága

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.   "Nem akarok gyereket, téged akarlak!" - mondta, és a fal felé fordult. És én csak ültem az ágyban egészen hajnalig. Azon tűnődtem, hol rontottam el.…..
Nicole drága 2011.07.05 21:50:09
@Nutshell: Csatlakozom. (csatlakoznék, ha lehet). Imádom az alkesz bölcsességeket.
Nicole drága 2011.07.05 21:53:51
@CatMother: Szeretek elbaszni éveket. Eddig erről szólt az életem. Talán itt fogok megokosodni. Tanítsatok!
...meg hogy mi mennyibe kerül, itt a tojás 500, ott 550, akkor az előbbibe megyünk, mert akkor jobban kijön anyagilag. Lejártuk a lábunkat, majdnem megfagytam, de azért az 50 forintért már megérte! A kép innenSzakítósaim!Évek óta olvasom a blogot, imádlak titeket, és bár azóta…..
Nicole drága 2011.02.21 23:17:54
@kéne egy nick: Bár nagyon szétkaptak, együttérzek Veled. Sarkosan fogalmazol, de bizonyára érző szíved van, s fontosak az életed (elmúlt) szereplői.
Szerintem érdekes a téma, amit feszegetsz, azaz van-e élet a szakítás után? Lehet-e még kommunikáció a kudarc után?
Mert ha két ember szétment, az kudarc.
Ha még érdekli, mi van, akkor nem múlt el teljesen az érzés.
Hogyan lehet az elégtétel iránti vágyat (nélkülem sem boldogabb) és az emberséget harmóniába hozni?...
Sztem közömbös sosem lesz.

Érdekes téma, van benne mélység, még ha sokakat bosszant is. Jó lenne sok véleményt hallani.
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
„Ugye, ismerősek ezek a szikrázó odaszólások: "bezzeg a Te apád!” ... Na és a te anyád? Hiába igyekeztünk egymást meggyőzni, közben lassacskán rá kellett jönnöm, ha így folytatjuk, hamarosan ádáz ellenfelei leszünk egymásnak, holott nem erre esküdtünk…..
„Megszakítottam a kapcsolatot azokkal az ismerőseimmel, akiket nem szeretett, nem jártam többet bulizni, hozzá költöztem” - A lány mindent feláldozott férjéért, akit mindez teljesen hidegen hagy. A házuk is csak róla szól, a feleségnek mintha nem is lenne ott nyoma. A…..
Milyen sokáig, akár évekig lehet hinni valakinek, akiről utólag nem is lehet tudni: vérgeci volt vagy csak szerencsétlen? Még 30 évesen is. De aki csal, az csal, itt nincs vita.     Pár hete találtam rá a blogra, és gondoltam megosztom veletek a történetem. Friss még…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Én költő vagyok és harcos. Ő álmodozó és katona. Majdnem passzolnitudott volna. Majdnem. A kép innenSziasztok! Muszáj megírnom újra és újra, ugyanazt. A szakítást. A Velevaló szakítást. Ami mindenhová visszavezethető, csak ahhoz nem, mitakartam. Pedig én mondtam ki. De…..
Nicole drága 2009.11.30 12:48:45
László a művészet szemfüles barátja a Főzelékfaló falán szúrta ki a fenti kép egy felnagyított másolatát. Feltételezte, hogy talán nem  korrekt eljárás előzte meg a dekorálást, így felvette a kapcsolatot a kanadai művésszel. Aki persze meglepődött, mert még sosem…..
Szóval külföldre utaztam, közben telefonon tartottuk a kapcsolatot. Ha nem is minden nap, de gyakran beszéltünk.    A kép innen   Sziasztok,   Az én történetem körülbelül másfél éve kezdődött. Én lány 24, fiú (mondjuk Laci) 25. Lacival egy…..
A nagy szerelmek egy idő után önmagukat égetik fel.Mostanában egyre többször jutnak eszembe azok a reggelek, amikor a függönyön átsütő napsugarak szivárványos színeket rajzoltak az ágyunk fölé a fehér falra. Joggal mondhatnátok, hogy ez már gicces, de tényleg így volt. A…..
Nicole drága 2009.10.02 11:33:37
Nicole drága 2009.10.02 11:37:21
Egy szokásos történet a sodródó a lányról, a reménykedő fiúról, a reménytelen jövőről és az őrjítő fájdalomról, ami megmarad a szívben. Az én levelemben nem lesz sem érdekes lekoptató szöveg, sem igazán megalázó szakítás, csak egy - számomra mindenképpen - érdekes…..
Megkértem, hogy fejezzük be ezt a felesleges utállak téged dolgot, egy, a haverok miatt, kettő, mert ez így értelmetlen, három, nagy értékű akváriumos cuccokat hagytam ott nála, nem is akartam, akarom elhozni, mert valószínű, hogy lelépek külföldre, de szeretnék időnként…..
Nicole drága 2009.08.26 22:25:02
@flymazs: Neked is kösz, Fly! Szuper ugrásokat kívánok!
Nicole drága 2009.08.26 22:29:10
@Kedves Nard: Nard, Téged régen követlek, anno nagyon örültem a szerelmes korszakodnak. Drukkoltam Neked. Most is igazad van, úgyis kiderül.. Minden gyönyörűen kisimul...
Nicole drága 2009.08.26 22:43:16
@United KingKong: Mindig felkaristolja a hasamat.
Eddig is lehetett, de a hosszú hétvége miatt kicsit elbambultunk. Tehát volt ez a pályázat, ami augusztus 20-án lejárt, beérkezett egy csomó pályamunka, most meg a közönség dönt.Ötvenesével mennek a körök, az elsőről lemaradtatok, onnan az első tíz már továbbjutott a…..
Nicole drága 2009.08.26 20:36:38