Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teljesen mindegy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update 1: A műsor vágatlan felvétele kábé egy óra múlva, vagyis fél hét táján felkerül ide a blogra. Update 2: Persze nem került föl, de este 8-9 táján, még polgári időpontban, remélhetőleg tényleg ki tudom tenni, műszaki csapataink, bocsánat, gárdáink harcban…..
teljesen mindegy 2008.10.10 09:01:01
volt egy vitatható és megkérdőjelezhető színvonalú miniszterelnöki sajtószereplés. utána született egy a szokásosnál otrombább, és a felszínt megkapargatva sajnos inkább rosszabb színvonalú, de jogos publicisztika. mondhat most bármit a szerző, a főszerkesztő és bárki még a szerkesztőségből, de ez egy inkább rosszabb újságírói teljesítmény volt, mint jobb. és nem a stílusa miatt, az csak eszköz, az elfogadható fajtából.

azóta viszont egy, két barom baloldali újságíróra hivatkozva, valójában önmagatok által gerjesztve van ez a sehova sem vezető mém arról, hogy akkor most az index „szélsőjobboldali”. és ezzel vélt vitabeli ellenfeleiteket szorítjátok egy nem létező sarokba, mintha ők azt mondták volna, hogy. holott nem. ezt a hülyeséget maximum csak a kényszeres Buda Péter és Co. mondta.

szerintem ez a lassan gyerekes, túlmagyarázó toporzékolás a cikk körüli ügyben. ez az egyre fáradtabb, egyre begombázottabb feszengés csak egy dologról szól, az index, mint szerkesztőségi műhely belső, emberi válságáról. (és most nem az következik, hogy azért van válságban, mert nem szalad előre a progresszív forradalom lángjával, nem.) sokkal inkább arról, hogy az elmúlt időszakban meghatározó újságírók mentek el a laptól, vagy lettek a lap perifériájára szorítva, akár a Kiss Bori esete a szarrá bulvárosított velvet.hu-val, akár a Bogád Zoltán esete, akár mindazon még ott dolgozó újságíróké, akik egyre szarabbul érzik magukat.

Új Péter, Szili László és még sokan mások most azért feszengenek, mert a névleg Nobilis Kristóf által tulajdonolt korábban valóban úttörő médiumot mostanság a volt OTP vezér, Spéder Zoltán irányítja, gyakorlatilag távvezérléssel. Nyilván nem jó érzés egy „független” médium esetében, ha ez napi szinten megtörténik, és még csak sem a kommunistákra, sem pedig a fasisztákra nem lehet fogni, hogy miért van ez.

néhány éve, de akár néhány hónapja is még ilyen írás nem futhatott volna be ekkora karriert az indexen. inkább írt volna egy sokkal intelligensebb, merészebb és keményebb alázást a Bede Márton vagy a Tótawé vagy a Tevan Imre.

mostanra maradt a másodlagos frissességű odamondogatásocska, a feszengés, a toporzékolás, és az egyre kezelhetetlenebb belső düh, hogy ti is látjátok szétesni a saját lapotokat, ami egy kicsit azért az életetek is volt.

az index ezekkel a mostani videókkal saját valódi függetlenségének nekrológját írja. teszi ezt úgy, hogy közben ők maguk is meg vannak szeppenve attól, hogy valójában mindannyian szegényebbek lettünk egy illúzióval.