Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurkada

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Te sötétben bujkáló 2011.02.25 06:00:00
Van egy ordenáré hadművelet, amit úgy látszik, pártfüggetlenül el kell nekünk játszani, vagyis alighanem ezt kajálja a magyar, ami sajnos elég gyökér ízlésre vall. Gyurcsány Ferenc kezdte még első ciklusában, és most pontosan ugyanezzel próbálkozik az Orbán-kormány. …..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Hát mit képzel a T. állampolgár, hogy csak úgy tápanyaghoz juttatja az amúgy rendszeresen gondozott köztéri fákat? Főleg, amikor már a kutyák is felszedik maguk után a pisát. A rend őrei nagy erőkkel csaptak le rá és társára, az eljárás során pedig lekésték az utolsó…..
Frensysnek sikerült egy olyan Whirpool-mosógépet vásárolnia az Auchanban, ami minduntalan elkalandozik, ezért még a legrövidebb mosási programja sem ér sohase véget. A Homár különösen szereti a mosógépszerelőket, de még így is meglepő a "processzorcsere" utáni…..
Tavaly már találkoztunk egy Pepsi-kristályvíz sztorival, akkor kevésbé volt megnyugtató a végkifejlet. Most viszont egy korrekt panaszkezeléssel szépített az ügyfélszolgálat, ahová snm telefonált be, mert gyanúsan darabos volt a megivott ásványvize. rendezvényen kaptam fel egy…..
Minden összecsukható, hiszen ha szétszedjük, már össze is lehet csukni, nem igaz? Micsoda helyspórolás lesz itt! Erre jött rá a Tesco és kezdte reklámozni a csavarokkal rögzített asztalát, úgy mint ami nem fix. Pedig az, Tamás ki is akadt és beírt a vásárlók könyvébe, hiszen…..
hurkada 2010.05.13 13:32:38
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
hurkada 2010.05.12 12:57:20
jaj
A Homár maga sem érti, miért üvolt a monitor irányába, amikor ez a hír egyszer már futott egy kört. Vagyishogy áprilistól működik a csoportos perindítás, amit bármelyik naiv ügyfél kezdeményezhet. Ráadásul egyben kártérítési követelés is, tehát nem kell amiatt külön…..
Mi is gerjedtünk már attól, hogy a szeletelt Karaván (szintén hőmérséklettől függetlenül) az istennek sem akart szétjönni, úgyhogy le is szoktunk róla egy időre. Aztán amikor a gyártó rájött hogy elkúrta és belekevert valami szétszedhetőség-fokozót, újra enni kezdtük.…..
hurkada 2009.11.18 13:33:10
A mindent gyógyító készülék után most itt a tüskés villanyborotvához hasonlító harmonizáló készülék, amit két értékes ajándékot is ígérő előadáson próbálnak rásózni a nyugdíjas célcsoportra. A vérnyomás mérés mellett a vényomás azonnali beállítását is…..
Az Externetnél tisztában vannak vele, hogy rohanó világunkban egy adatgyűjtő email könnyedén elsikkadhat, spam közé keveredhet, netalán nem válaszolnak rá, úgyhogy biztos, ami biztos alapon Forest teljes internetforgalmát megbénították, amíg nem válaszolt az…..
hurkada 2009.04.30 09:16:03
hurkada 2009.04.30 09:17:55
Az, hogy Szigethalmon megvertek egy mentőst, mert állítólag túl lassan hajtott, nem kivétel, hanem szép Csepel-szigeti szokás, derül ki Egy békés polgár leveléből. A Szigeten még a legbékésebb polgárok is olyanok, hogy a 16 éves sógoruk kormányzárral veri a  BMW-seket.…..
Lépjünk túl az utazási irodával utazók sikerességének megkérdőjelezésén, mert sokan vannak, akik nem szeretnek szervezéssel és keresgéléssel vesződni, ezért ezt a megoldást választják. Nem is lenne ezzel baj, ha a befizetett pénzért ott nyaralhatnának, ahová készültek.…..
hurkada 2009.04.04 07:42:49
@hagyma: Hát igen EDE csak egy van, illetve volt. De én megtaláltam eldugva a netegyik sarkában. Jó hogy megvan, mert FONTOS-nak tartom.
Előfizetést máshova költöztetni mindig izgalmas kihívás és sosem tudhatjuk mi lesz a vége. DaveID új albérletbe költözött, ezért indult el ezen az úton és futott bele többször is a  saját magával ellentmondásba keveredett UPC hibás tájékoztatásaiba. Végül nem tudni,…..
hurkada 2009.03.27 13:32:10
3
Ilyen se volt még: levelet kapott a Homár egy fiútól, Emiltől, aki azzal nyit, hogy a budaörsi Tescóban a tesójával lenyúltak egy-egy csirkecombot, üdítőt, chipset, aztán elkapták őket. Akit mindig is érdekelt, hogy néz ki egy ilyen biztonsági őrös affér a hátsó szobában,…..
Csak most kezdték az első poszttal, így fogalmunk sincsen, élő, izgalmas dolog lesz-e Babapiskóta blogja, az albérletek ijesztő világáról szóló, helyesírási hibás Albérlet mesék, de drukkolunk neki...
Gábor kiborult azon, hogy ha az EME Zrt. mobiltelefonos parkolójegy-fizető rendszerét akarja használni, két rikító matricát kell kiragasztania az első és hátsó szélvédőjére, ráadásul reklámokkal megfejelve. Korrekt dolog-e önautóspammolásra kényszeríteni egy fogyasztót,…..
hurkada 2009.03.12 14:23:57
hurkada 2009.03.12 14:30:53
@4tuna: Arra várhatsz, mint EDÉ-re a vendégek
Pumpui tavaly ősszel talált a Fantasea Búvár Tour utazási irodára, amikor a legolcsóbb repjegyet kereste Thaiföldre. Megállapodtak, lefoglaltak, ő fizetett, az indulás napján pedig beindult a buli: az előre kifizetett retúr jegyek nem aznapra szóltak, majd a hazaindulás napján…..