Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lgabor

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Fidesz –párti beszédet tartott a köztársasági elnök újévkor.Ha az hangsúlyozza, változásra van szükség, s a szocik a béka segge alatt vannak, s a választás a változás eszköze, akkor nem lehet másra gondolni, mint a nyerésre álló jobboldali koalíció…..
A küzdelem látványa mindig beindítja az embereket. Valamennyi sportág arra a csillapíthatatlan érdeklődésre épül, hogy aki a földön fekszik, vajon fel tud-e még állni. Erről szóltak például Rocky történetei, és a közönség akárhányszor megnézte volna, hogy a tönkrevert…..
lgabor 2009.02.17 13:42:40
Amikor megláttam Budai Bernadett rosszullétének hírét az Index címlapján, rögtön kattintottam, mert kíváncsi voltam, hogy feltettek-e valamilyen videót vagy fényképet. Na nem azért, mert annyira meg akartam nézni, hanem mert nagyon érdekelt, hogy hogyan kezelik a…..
BUKSZ Kinek adnál még gázt? 2009.01.08 16:35:00
Ma délután, ebéd utáni szunyókálásunkból ébresztve robbant a hír, miszerint hazánk napi 2 millió köbméter földgázt szállít a gázkrízisben szinte azonnal térdre kényszerült déli szomszédunknak, Szerbiának.Rögtön adódik a kérdés: kinek adnánk még gázt, ha kérné?…..
lgabor 2009.01.08 23:09:36
@Dave23: De nincs más. Gazprom van és ennyi. Ezt tudják ők is nagyon jól. Különben nem tudom elképzelni, hogy az ukránok ilyen áldozatok árán sem hajlandók kifizetni a rendes árat a gázért, szerintem az oroszok keze van mindkét oldalon. :(
Nincs sok választásunk, mert nagyon elkúrtuk: kiadós recesszió, vagy hirtelen halál.>>> Vajon mire gondolhatott az utolsó pálmafát kivágó húsvét-szigeti munkavállaló?  ..
lgabor 2009.01.01 19:04:50
@ZOLDMANO: Van olyan törvényszerűség, hogy az ember csak egy gépről fórumozhat?:) Szóval ez az ékezetes pattogás kissé nevetséges, különben is visszatérő jelenség, hogy amikor már nem tud valaki belekötni semmibe, akkor előhúzza az ékezet kérdést.
Különben érdekes kommentek, jó volt olvasni!
 Milyen az, ha egy idősödő szakállas bácsi egyszer csak beleszeret Gyurcsány Ferencbe, s érzelmeiről egy MSZP-s lakossági fórumon számol be a nagyközönségnek? Ez a kérdés vitt minket az V. kerületi Deák Ferenc utcai MSZP-irodába, ahol a Belvárosi Szabadegyetem kódnevű…..
lgabor 2008.12.12 12:19:53
lgabor 2008.12.10 20:36:55
Olyan országban élek, ahol megtörténhet, hogy éjszaka felgyújtják a házamat és lelőnek, olyan országban élek, ahol agyonverhetnek, ha az autóm elé ugrik egy gyerek az országúton, olyan országban élek, ahol a nyitott ablakomon kővel dobhatják fejbe a tízéves lányomat, olyan…..
Valószínűleg a múltkori két postból nem jött át teljesen világosan, de tényleg baj van. Ne higgyünk azoknak, akik szerint ezúttal a tech piacot nem fogja annyira mélyen érinteni a pénzügyi válság. (Még akkor sem, ha ma például a Nasdaq a Dow Jones fölött teljesít.) És…..