Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James Jones

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeket a XI. kerületből kaptuk.Bezárt posta, XI. kerület, Vegyész utcaÖsszevonás alatt - XI. ker. Mezőkövesd utca, Mérei Ferenc Általános IskolaA bezárt Albertfalvi Strandfürdő - XI. ker. Mezőkövesd utca..
James Jones 2008.10.29 22:54:09
Teljesen igazad van!
Annyit mindössze, hogy M.o-on rengeteg pedagógus van. Élnünk kellene ezzel a lehetőséggel és kislétszámú osztályokat alakítani (igen, ez valóban drága lenne, kedves gyurcsányb*zikám, de keresd ki a szótárból a "befektetés" szót, illetőleg, ha már úgy is a kezedben van, a "szocialista"-t is...). Ott oda lehetne a gyerekekre külön-külön is figyelni, sokkal családiasabbak lehetnénk az órák.
Valóban nagytakarítás kell, meg már kellett volna a rendszerváltáskor is: kirúgni az összeset és feltölteni a helyeiket olyanokkal, akikbe nem verték ostorral a poroszos módszereket és a marxista elveket. Már, mondhatni, késő ezt megtenni, de hamarosan úgyis lecserélődik az a bizonyos tanári réteg.
Nem digitális táblákra kellene a pénzt verni, azt hiszem, ebben nagyon sokan egyetértünk. Azt a pénzt inkább az ezeréves iskolák renoválására kellene költeni és arra, hogy legalább 4. osztályig minden gyerek a saját településén járhasson iskolába.
Nem könnyű ma megszerettetni a diákokkal a tanulást, a tudást, de ha kivernék a pedagógusok fejéből azt, hogy 1. osztályban, már karácsonykor írni-olvasni kell tudnia minden kisgyereknek, akkor nem nevelnék beléjük elve a stresszt, a hajtájt, a szorongást. Nyugaton 1-4.osztályig szinte játszanak a kisiskolások, nem is tanulnak - vagyis játszva tanulnak.
Érdemes lenne kipróbálni, vajon szívesebben mennének-e a 7 évesek iskolába, ha délutánonként a kötelező házifeladat-megoldás helyett valami gyerekeknek szóló oktatófilmet vetítenének nekik.
Na, mind1, nem értek ehhez, de azok még kevésbé, akik ma az oktatásért felelnek odafenn :P:P:P:P
Gyurcsány a hibás Mínuszban 2008.10.02 15:28:00
Orsitól érkezett: Küldök egy képet arról, hogy mit tett még tönkre Gyurcsány! Üdvözlettel: Orsi ..