Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brikostore

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Mattel" impérium 1993-as próbálkozása a kislányokat átcsábítani a sötét oldalra.Hát ettől csak még tisztábbak lettek mint azelőtt...A játék licensze lejárt, úgyhogy (sok másik régi játékkal együtt) ingyenesen letölthető retro játékok oldalakon ..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.21 22:29:09
Hogy mennyire imádom a technikát... Headsetem elég durván kontakthibás lett, úgyhogy nem igazán tudom, hogy mi legyen. Már a LEGO-s videónál is szinte csak úgy tudtam felvenni, ha a fejemet balra döntöm, jobb lábamat felemelem és bal karommal hullámzó mozdulatokat tettem. Azóta…..
Meditor küldött egy olyan jelenetet, amely a fizikát meghazudtolja, de pont emiatt rendkívül szórakoztató..
Sokan nem is tudják, de a Behind Blue Eyes-hoz nem csak a Halle Barry-s Gothika klip készült. Volt egy olyan hivatalos változat is, ahol koncertfelvételek mentek. Megéri megnézni, ragyogó lett a végeredmény! Tiszta nosztalgikus és az ember átérzi, miért imádje ezt a bandát... ..
Nem tudom, emlékszik-e még egyáltalán valaki a híres Turbo Boost gombra, amely a Knight Rideres K.I.T.T. (más néven pajti) csodajárgányba volt elhelyezve. Hogy hogy jön ez ide?  Videót Visor kollegámtól csentem. A játék : Le Mans 24 hours..