Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerencsefia

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljutottunk arra a pontra az idei X-Faktorban, amikor tulajdonképpen teljesen mindegy, mi történik a színpadon, mert két-három jó produkció mellett olyan lapos, egyforma, bármiféle katarzist nélkülöző, a mentorok által oly’ szívesen emlegetett érzelmi átvitelt vagy mi a fenét…..
szerencsefia 2014.11.16 15:40:11
Az tény, hogy a tehetségkutató műfaja, mint olyan, kezd kifulladni, de tényleg itt gyűlt össze eddig a legkiegyensúlyozottabb mezőny az x-faktor történetében. Eddig minden évben elmondták, hogy ez az eddigi legütősebb csapat, holott egyre csak romlott a színvonal. Már nem is vártam semmi jót ez ügyben, a válogatókat nem is néztem, de pozitívan csalódtam, legalábbis ami az énektudást illeti, és nem abszolút értelemben, hanem az első négy x-faktorral összevetve.

És szerintem a többség igenis fejlődött az első élő adás óta. Na nem mindenki. Horányi Juli az elején elvarázsolt, de kezdek lemondani róla, mert azóta olyan semmilyen, unalmas lett minden produkciója. De pl. Izabellától nem sok jóra számítottam, de rajta hétről hétre látszott a fejlődés, tegnap konkrétan nagyon tetszett. Borbély Ricsinek is sikerült lefaragni a teátralitásából, amiért eleinte csak átpörgettem a dalait, annyira zavart a színészkedés. Tóth Andi nagyon jó, de pimaszul előadott bulizenén kívül nem tudom mást is tudna-e hozni (érzelmekre hatni). Benji nekem olyan semmilyen, de tegnap nagyon átjött, amit csinált, pedig félem, mit tud kihozni ebből az ezerszer lerágott csontból. Nem értek egyet azzal, hogy hatásvadász lett volna. Hatásvadász az, aki nem rak bele valódi érzelmeket, csak eljátssza azokat. Pl. nagy Ricsi, na ő hatásvadász, nem is kicsit. A shudrákokon nem tudom, mit esznek sokan. Pont olyan unalmasak, mint a Spoon, még ha nem is arra a nyálas vonulatot követik. Jotát sajnálom. A legeredetibb előadó volt szerintem, még ha nem is mindig csengett a hangja tisztán.
Mint általában a testváladékok, a fülzsír sem különösebben szép látvány, természetes, hogy a tisztálkodás során ezt is el akarjuk távolítani. De vajon szabad-e? Egyáltalán, mire való? A fülben lévő verejték- és faggyúmirigyek folyamatosan termelik a fülzsírnak nevezett váladékot, amely többféle…..