Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsakmany

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UFO: Szerelemdoktor Szó se róla, a szóban forgó formáció biográfiáját akár ennyivel is elintézhetnénk: a Kedvencek Temetőjébe hantolt Milli Vanilli csöcsöket növesztve életre kelt, majd a magyar dancefloor mezőnyben próbált érvényesülni. Az UFO együttes azonban…..
Egy valami miatt olvasom rendszeresen Feri blogját, mert időről-időre témát szolgáltat... "Lehet, hogy gyáva miniszterelnökünk lesz?" -teszi fel a kérdést Gyurcsány, legújabb naplóbejegyzésében... Bizony, ezt pont Gyurcsány kérdezi -utalva az esetleges Orbán-Mesterházy…..
A magamfajta okoskodó ember gyakran hiszi azt, hogy most akkor nagyon megmondja a frankót, aztán az élet rendre rácáfol. Nem is értem, hogy hihettem azt, hogy a TV2 elérte a mélypontot a két héttel ezelőtti Hal a tortán-nal, amikor a csatorna továbbra is rendületlenül zuhan a fekete…..
zsakmany 2009.11.23 21:48:26
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..
az alábbi felvétel egyértelmű bizonyítéka annak, hogy mennyire kivetkőznek a drogosok magukból, ha potya cuccot találnak. kábé egy tucat rendőr veti rá magát szerencsétlen elítélt megmaradt cuccára. aki lemarad, az kimarad. ..
Most kaptuk a hírt, hogy a rengeteg jogsértő tartalom miatt hamarosan betiltják az internetet, úgyhogy addig nézze amíg van! A legnagyobb publikus torrentszájt, a Pirate Bay alapítói első fokon egy év börtönt kaptak " jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való…..
Itthon a Comedy Central napokon belül elkezdi adni a South Park 12. szezonját, Amerikában viszont a csatorna már a 13. évadba lép a sorozattal, mely nyitó részében 2008 egyik legnagyobb tiniszenzációját, a Jonas Brothers-t próbálja kifigurázni a megfelelően magas nézettség…..
A tegnapi Hal a tortánban a Szőke Szikla ismét bizonyított. Intit pofánkisfiúzta, Kőbán Ritáról pedig kijelentette, hogy azért nem volt sorkatona, mert olimpiai bajnok. Szerintünk meg azért nem, mert NŐ... Kicsit később aztán közölte, hogy a vidéki hölgyek mind masszívak. Hát…..
zsakmany 2009.03.18 17:20:31
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
zsakmany 2009.02.02 18:38:39
@naezjó?: mit vettek el tőled?
zsakmany 2009.02.02 18:43:27
@naezjó?: ok, ez nem volt jó kérdés, csak azért írtam, mert ilyen mindenhol van, ahol valaki erősebb a másiknál (vagy ha többen van a másiknál). aztán az esetek többségében ez ki is merül a verbális izgatásnál, kevesebbszer valóban el is veszik vmidet. de ilyet fehér és barna is egyaránt csinál, kár ezt csak egy csoportra ráhúzni
zsakmany 2009.02.02 19:42:25
@Xezs: nem annyira egyszerű ez a dolog, ahogy képzeled. a cigányok nem azért nem mentek be a faluba, mert nem bírják a fehér ember bűzét, hanem azért, mert a fehér ember nem engedte be őket. lehet, hogy ma nem itt tartanánk, ha pár száz évvel ezelőtt beengedik a cigánykaravánokat a falvakba és hagyják őket letelepedni. ezt nem azért írtam, hogy azon kezdjünk veszekedni, hogy most akkor ki kezdte, hanem azért, mert a jelenlegi helyzet rengetek korábbi esemény hozománya. a jelenlegi helyzet pedig úgy szar, ahogy van, a gyűlölet és a kirekesztés, viszont nem segítenek megoldani ezt a problémát.