Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crossover

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az örök kérdés: Miért mondta, hogy amit tud rólam az szimpatikus neki, ha nem akar találkozni? Kedves Blog szerkesztők! Következőkkel bővíteném az oldal tartalmát: Nem olyan rég óta, és nem is olyan sokat olvastam az oldalon, de azért egy dolog nekem úgy látszik, hogy sok…..
Van itt minden: zépé, önfényezés, smucigság, iwiw.Nem ment a képfeltöltés, úgyhogy egy régit vettem elő, na mihez volt ez a kép?Sziasztok! Ez egy vicces, de egyben szánalmas történet, remélem tetszeni fog! Hárman lányok elmentünk bulizni a zépébe egy szép nyári…..
crossover 2009.01.24 10:07:44
crossover 2009.01.24 10:10:44
crossover 2009.01.24 10:13:01
Tegnap kemény napunk volt, úgyhogy ma lazázunk egy hazudós lánnyal.A kép innen.Sziasztok!Már most szólok, hogy ez nem szakítás, hanem lekoptatás lesz, de ha minden igaz, ez még belefér. :)Friss egyetemista voltam, mikor kezdődött. Egy unalmas őszi nap a wiwes accountot megnyitva…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..
 Déli szabály: a kivétel erősíti a szabályt.Kedves Szakítósok!Rendszeres olvasója vagyok a blognak, szeretem, mert szórakoztató, de egyre jobban szúrja a szemem az egyik alapszabályotok. Az én történetem ugyanis happy enddel végződik (persze tudom, ezt csak halálom óráján…..
Lezárult a játék, összesen 28 szakítósverset kaptunk tőletek, ezzel már egy szakítós verseskötetet meg is lehetne tölteni. A tovább után a nyertesek: a sok kiváló pályamunka miatt végül Fortunára bíztam a döntést, és összesorsoltam  játékosokat és a…..
crossover 2008.12.17 16:44:38
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..
  Itt egy gyors sztori, hogy olvassatok. Szemét férfi szívatja a lányt, aki még a kocsi után is futott. Látom ám, kicsit kifogyott a sztoritár, írok nektek egy kis frisset. Nehogy már Luna története kerüljön ki kétnaponta a blogra. Réges régen, egy messzi, messzi…..
crossover 2008.11.08 04:16:27
Ilyen van? Huszonkét éves fiúknak Viagra kell hogy rágerjedjenek egy lányra? A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok szakítósok! Így életem derekán már nekem is akad némi vicces sztori a tarsolyomban, megosztanék hát egyet. A paraméterek: Én, fiú, akkor…..
Délutánra a kicsi, vicces posztok jutnak, ma megtudhatjuk, hogy miért érdemes gombát fotózni, agfával.A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!Ez a szösszenet nyáron esett meg velem amikor még próbáltam a netrőltársat keresni. Két-három levélváltás után jött az első…..
crossover 2008.10.29 14:13:59
Charles Kadlott, tetovált vagány, saves the day! · damaged.blog.hu/ 2008.10.29. 14:12:30
:))Ez jó.
Csávónak kb. nincs élete így első blikkre...

Na de kérem,ez sertés rá nézve....
crossover 2008.10.29 14:16:14
Lássuk be, ez az ideális szakítósblogos történet, amiben találunk unalmas kapcsolatot házassággal megmenteni akaró párral, dugni vágyó férfival, aki a belváros tetején pezsgőzik egy idegen csajjal. De már mindenki az öt órakor kezdődő könyvbemutatóra készülődik,…..
A fesztiválozós szakítások őrült sportos ritmust adnak az életnek, de mit lehet akkor csinálni, amikor a pasi egy harmadikkal jelenik meg a fesztiválon? Sziasztok Szakítósok! Nekem egy fesztiválozós szakításom lenne, nem tudom hogy ilyet írt-e már valaki. Tehát én lány (22), ő…..