Regisztráció Blogot indítok
Adatok
multimilliárdos szabadságharcos

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A legszebb nőt életemben Moszkvában láttam. Egy 18 éves kislány volt. A Vörös tér mellett a föld alatt épült egy nagy bevásárlóközpont, ő a szomszéd asztalnál ült egy étteremben, és egyszerűen szemezett velem. Én ilyen szép lányt még életemben nem láttam. Már…..
Már megint meg akarja valaki váltani a világot, és természetesen megint egy magyar ember. Rengeteg óriási ötletet oszt meg velünk, például egy elképesztő pedofil lenyomozó módszert. Szerinte meg kell fogni kézzel a vezetéket, amiben a pornós internet…..
Ki az a sokgyermekes fülbevalós parlamenti képviselő, aki számításaink szerint épp nagy szerelemben kellene hogy éljen, ám pár hónapja egyre többször látják egy második kerületi utcában parkolni, és amint szemetet visz le?..
Kedves, céltalan interjú egy félnótással, aki szemmel láthatólag még életében nem vezetett. Ha valaki tudja, hogy milyen apropóból készülhetett szóljon.  ..
Liptai Claudiát tehenészlánynak öltöztetni tényleg vicces húzás, őszintén csak gratulálni tudunk. Ha a következő Sztárok a jégenre is kérhetnénk valamit, akkor rózsaszín kezeslábasban szeretnénk látni a művésznőt, citrommal a szájában...
Subba Én kicsi pónim 2007.03.09 11:50:00
Egy igazi különlegességet tárt elénk az internet, mielénk, a szexuális szubkultúrák iránt oly fogékony Subba elé. Itt bizony sok minden nem stimmel. Ismerjétek meg az embert, akinek minden vágya, hogy póniként fuvarozhasson.  ..
A hazai bulvárpiacon iszonyatos harc folyik a pénzünkért! A HOT! indulásakor például a Story főnöke, Ómolnár Miklós olyan szinten kikészült, hogy egy HOT! magazinnal a kezében rohangált a szerkesztőségben a dolgozók asztalai között, és közben azt ordítozta, hogy…..
A megfellebbezhetetlen zsenialitás és a totális idiotizmus között csak egy nagyon keskeny vonal húzódik. A T-csoport reklámjából faragott háromperces stadiontechno-remix tökéletes illusztrálja ezt a tételt, ám mi mégis azt gondoljuk, ez egyszerűen fergeteges. Hangfalakat fullra,…..
multimilliárdos szabadságharcos 2007.03.07 19:30:29
Subba Elcsípett pillanatok 2007.03.07 12:13:00
Lehet, hogy van aki még emlékszik VV-Ágicára, ő volt az egyik legidegesítőbb RTL-villalakó. A pár perces hírnevet a mai napig lovagolja a Viva tévén. Persze az igényes televíziózás jegyében, egy betelefonálós játékot vezet. Örömmel látjuk, hogy a…..
Egyszerűen nem tudjuk megunni a Káma Szútra érdekes pozíciót háromdimenziós szobrokban feldolgozó, majd minden irányba forgatható panorámaképeken azokat közzétevő oldalt. Talán az izgi pozíciók francia, malackododó hangzású nevei teszik, vagy talán a szereplő figurák…..
A japán lét megdöbbentő furcsaságait feltáró Tokyo Mango blogon bukkantunk ezekre a képekre, amelyek azt dokumentálják - hát hogy is lehet ezt a lehető legnyersebben megfogalmazni -, hogy 500 japán együtt baszik. Pontosabban igazából 250 pár, de a többi stimmel. Akinek van egy…..
multimilliárdos szabadságharcos 2007.03.06 16:03:40
Érti valaki, hogy miért kell minden magyar mulatós-sztárnak valamilyen hülye köntös, amibe belebújhat? Mért éppen Postás a Józsi és miért pont Harmonikás Márió? Nem baj, minket sem érdekel a válasz. Inkább vegyük szemügyre Robertót, akinek végre sikerült egyesítenie ezt a…..
Extrém fordulatot vett a civil divat. Már legalább fél éve nem látni egy olyan terméket sem, amit a hazai ribanc réteg hord (ilyesmi volt például a plüssmelegítő, vagy az újraélesztett lábszárvédő is).A villamoson utazva, vagy a partifotókból simán lehetett tudni mi az az…..
Subba Barkács hip-hop 2007.02.07 19:03:00
Azt mindenki tudja, hogy az interneten bármit szabad, és egy kis keresgéléssel szinte bármi fellelhető. Gyűjtöttünk hát egy szép kis csokorra valót a kispályás hip-hop különféle értelmezéséről.Lakossági hip-hop, megfejthetetlen kiejtéssel. Amikor a zene annyira…..
multimilliárdos szabadságharcos 2007.02.08 17:35:50
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Akinél van otthon Viasat Explorer, annak ünnepnap lesz február 18-a. A szovjet kétfejű kutya története kellően lebilincselőnek ígérkezik, az alábbi sajtóközlemény pedig biztosan meggyőzi még azokat is, akik egyébként undorodnak a kétes értékű tudományos…..
Subba Képrejtvény 2007.02.06 12:56:00
Ez a csokker ma Magyarország egyik legbefolyásosabb embere. Na vajon ki ő? UPDATE: Ez gyorsan ment, valóban Leisztinger Tamás az...
multimilliárdos szabadságharcos 2007.02.06 23:14:51
Subba Papp Laci kettő 2007.02.02 14:09:00
A társadalom peches, lecsúszott tagjain nevetni aljas, Európába nem illő cselekedet. De hát olyan viccesen tudnak ordibálni. ..
Subba Őrület, mik vannak 2007.02.06 13:53:00
Ma a találgatás napja van, és egyébként is rettegünk a perektől, szóval megint félinformációkkal szúrjuk ki a szemeket. Mindenesetre az a helyzet, hogy van egy magyar, sportosságáról ismert celebházaspár, amelynek hiába vannak már gyerekei, a férfi képtelen kielégíteni a nőt.…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Tényleg nem akarunk ötleteket adni a márciusi demonstrációkhoz, de azért lenne egy tuti tippünk, hogyan is lehetne minél több felháborodott, mindenre elszánt embert az utcára vinni. Szóval ha kormányellenes tüntetést kellene most szerveznünk, akkor egyszerűen csak elindtanánk egy…..
multimilliárdos szabadságharcos 2007.01.29 19:19:33