Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szirmaik

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem, nem sértek különleges adatra vonatkozó személyiségi jogot, amikor nagy nyilvánosság előtt kikotyogom: Csuri egyik hobbija a graffitik képi gyűjtése. Tény ugyan, hogy az utóbbi időben (időhiány miatt) nem nagyon művelte, ettől függetlenül egészen szép gyűjteménye…..
szirmaik 2010.10.12 23:04:07
Ugyan nem francia, de az én csodálatomat egyszer, megingathatatlan őszinteségével, az alábbi lett graffiti érdemelte ki:

i65.photobucket.com/albums/h230/szirmaik/Picture312-1.jpg

Aki kitalálja, mit jelent (mondjuk google fordító nélkül, mert úgy tökösebb) az így virtuálisan is fogadja elismerésem.
szirmaik 2010.11.06 10:07:01
@Kullancs1983: Nem. A graffiti szövege azt jelenti - figyelem - hogy "Az alkoholisták bűzlenek!" Ezzel próbáljon valaki vitatkozni.
Folytatjuk sorozatunkat, amelyben a ’90-es évek igazi ízeit keressük. Ezúttal az antialkoholisták, valamint az évtizedünkben gyermekéveiket élők számára kedveskedünk egy csokorral a legjobb üdítőitalokból.   Cherry coke Kevés olyan üdítős reklám jut eszünkbe,…..
A csurtusék által bemutatandó nemzeti italok sorában most egy kivétel következik. Kivétel, mert anyaországában még nem jártunk, és az az igazság, hogy ha az ital alapján kellene úticélt választanunk, ez az ország örökre beírná magát a hatalmas ívben elkerülendő területek…..
szirmaik 2009.11.15 13:33:55
@tiboru: Túléltem :D Igazából nem volt rossz, sőt! Persze lehet, hogy ez igazából az én idióta ízlésem eredménye. De az is lehet, hogy az antpilas érdeme, és a mézpárlat magában borzalmas, ezt mindaddig nem tudom megmondani, amíg nem kóstoltam meg a Suktinist.

Szóval nálam még mindig a norvég köménymagos vodka a csúcstartó a minden idők legborzalmasabb itala versenyben.

Egyébként az alább idézett oldalon kiderül, hogy egy Jurij nevű orosz delikvens egy kifejezetten sajátos módszert talált ki a midaus balzamas élvezeti értékének javítására: drinkerofmead.blogspot.com/2009/08/midaus-balzamaz-zalgiris.html
Csurtusék utazásai Mezőbánd 2009.05.15 18:36:00
Pipec barátomtól kaptam ezt a két fotót, amely a Maros megyei Mezőbándon (románul: Band, németül: Bendorf) készült a napokban, alig 20 kilométerre Marosvásárhelytől. Nem akarok én semmiféle tanulságot levonni, csak objektíven rögzítem a helyzetet. Az 1992-es…..
Menetrendváltás némi elvira buggal. Fejlesztőként tudom, hogy megesik ilyesmi. Ami jó, hogy azóta a bugot nem tudtam reprodukálni. De ne ijedjen meg senki, biztos előfordulhat még ilyen   Üdv! Mint köztudott, június 6.-tól új menetrend lesz érvényben. Barátnőm hívta fel…..
Külföldön (vagy akár belföldön) sétálva a turista számtalan olyan képet készít(het), amelyek nem illeszthetők egyetlen témakörbe sem. Nem építészeti műremeket örökít meg, nem történelmi emlékhelyről tanúskodik, nem kapcsolódik híres emberhez, de még csak egy meztelen…..
szirmaik 2009.03.03 00:05:36
A fentebbi bejegyzéseket illusztrálandó, küldök egy pár képet :)

A Gare Saint-Lazare Budapest buszmegálló:
szirmaik.files.wordpress.com/2009/02/picture-020.jpg?w=500&h=375

Place de Budapest és Rue de Budapest (amiről a fentebbi megálló kapta a nevét)
szirmaik.files.wordpress.com/2009/02/picture-021.jpg?w=500&h=375

valamint egy óriásplakát a párizsi metróban, ami szívélyesen meginvitált Budapestre:
szirmaik.files.wordpress.com/2009/02/picture-002.jpg?w=500&h=375

Január vége óta vagyok kint, a Place Kossuthon még nem voltam. Én még a Le Kremlin-Bicêtre nevű elővároson csodálkoztam egy kicsit, bár közel sem annyira, mint a Stalingrad metróállomáson :) Ma pedig a metrón az egyik zenész (nagyon sok van belőlük) a Kalinkát játszotta egy számomra ismeretlen hangszeren (nem balalajkán ;))
Az alapötlet pofonegyszerű: gyermekkorunk kedvelt társasjátéka, a Ki nevet a végén? és a Flúgos futam keveréke, 11 pár küzd egymással, az elemekkel és az idővel egy világkörüli versenyen az egymillió dolláros fődíjért. Nem is csoda, hogy 5 perc alatt jött elő vele…..