Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Steve Bácsi

17 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas dobásra készül Árpa Attila és az ARGO 2 csapata: a hazai nagy sikert követően ugyanis szeptemberben Londonba látogatnak és egy közönségtalálkozó keretein belül bemutatják az Egyesült…..
Steve Bácsi 2015.09.20 22:41:48
Éljük édes életünk ... a klip itt!!! Egy dal arról, hogy a cukorbetegség nem ok a rossz kedvre! Amerikai mintára magyarul!     ..
Steve Bácsi gondolatai VAKJOGSI 2012.03.23 22:39:00
 Történt egy napon – mondjuk ma este – hogy a kerékpáromat felkapcsolt lámpával toltam át (HANGSÚLYOZOM: TOLTAM!!!) a kijelölt gyalogátkelőhelyen (Győzike szintűeknek: zebrán) - szabad (zöld) jelzésnél. Szemből közeledik egy  Opel Astra típusú…..
Fiú – mondta csöndesen doktor H. (nem, nem House, Hirschler), kevéssel fél kettő előtt, egy szép őszi napon, szeptember végén (bocs’ Sanyi) az Úr 1961-ik esztendejében. Így kezdődött. Így kezdődött???* * *Nyár van. A teknő félig töltve langyos vízzel, benne egy…..
 Hát édes gyerekeim eljutottam idáig. Megtanultam kezelni a kompjútert. Legalább is nagyon remélem. Azt mondta az én Bélám, hogy figyejjé má Marcsa hát egészen elment az a maradék eszed??? Erre mondom néki, hogy maradj már nyugton, mert téged is kibeszéllek. Jajj, majdnem…..
Steve Bácsi gondolatai Massage 2011.11.09 18:13:00
 ...gondoltam, mi lenne, ha megtanulnék valami újat, valami olyasmit, amit még nem csináltam. Legalább is szakszerűen nem. Persze a masszázs is valahol olyan, mint a foci, mindenki ért hozzá.... (legalább is ezt hisszük)A gondolatot tett követte.....A SVÉD MASSZÁZS rejtelmeibe…..
hogyvolt Barátok közt 5783-5784 2011.09.15 13:00:00
A tegnapi ketrecharc, szűzoltás és buzulás után ma nagyon keményen ütjük fel a lapokat: Zsuzsa lúdlábat burkol a Rózsában, gyökér kölke Bandita pedig fejtegeti a süti nevét. Mert hogy a lúd lába sárga, tehát ez nem lehet az. Na húzzá' bőrt a fogaidra kis tulok! Zsuzsa…..
 BESZÉLJENEK A…..
 Igen....nemrég múlt 30 éve. Lehetne 31 is, csak az egy más helyzet, más élet volna, de erről itt és most nem.Szóval eltelt 30 év 1981 tavasza, nyár eleje óta. 5 évente öszve jöttünk, vagyis ez lesz a 6-odik. És van, aki már régóta nincs köztük, ezzel mostanában…..
Kreatív, proaktívról ostoba, destruktívra rontotta hazánk szellemi besorolását a Mensa nevű nemzetközi szervezet, amely a magas intelligenciájú embereket fogja össze.Az indoklás szerint a közbeszéd retorikai színvonala, a logikai készségek és a józan ész oly mértékben…..
Steve Bácsi 2011.05.06 13:35:23
@Link Elek: ...csak a pontosság kedvéért!

"KARESZ HÜJE
GYÖNGYI HÜJE
csak én vagyok okos
énnekem a segembe is felyem van.

(WS)"
 A ma délutáni órámat nem tudtam megtartani. Illetve nem is az én órám, hanem egy kolleginám helyettesítettem volna. Kerékpárral mentem, és nem volt még alkalmam kerékpár zárat venni. Mivel ebben az épületben már előfordult, hogy a tanteremben, vagy épp az irodában volt a…..
 ...mondhatni. De akár azt is, hogy majdnem. Itt lakunk.Vannak még hiányosságok és van ami már tökéletes!!!!..egyelőre egy kis ítelítő:..
Steve Bácsi gondolatai Radnóti 2011.02.26 23:02:00
 A költő. Akinek néhány versét tanítják az iskolában. És aki nem attól nagy költő, ahogyan végezte. De most nem ezért emlegetem. A nagy nevű elődök sorsa, hogy utcát neveznek el róluk. Vagy teret. Vagy Valamit. Most a Radnóti Miklós utcában vagyok.…..
Steve Bácsi gondolatai Új... 2011.02.21 23:04:00
 Újbuda....Még nem voltam négy, amikor Pestről a családunk átköltözött Budára. És pont a tizenegyedik kerületbe. Lágymányosra. 1965-öt írtunk. Illetve írtak... akkoriban az ekkora gyermekek még ritkán ismerték az írás, olvasás rejtelmeit. Szóval Lágymányos... majd…..
 2011.február 1.  Ébredés, a tegnapi napfénynek nyoma sincs. Londoni idő. Összepakolás, szerény reggeli a szálláson, poggyászok a csomagmegőrzőben. Indulás. Még nem esik, de…..  szóval már ekkor éreztük, hogy nem ússzuk meg szárazon… Első…..
 Valentin nap...... sőt akár valentájn....Esetleg magyarul..... BÁLINT nap???????? Nem tudom készült-e a médiában (magyarul: médiákok) olyan:"kézdezzük meg az utca emberét, mit is tud a valentájn déj eredetéről?" című felmérés? Lehet, hogy lesz "aki…..
 Laza vasárnap délelőtt. Olyan takarítós, rendrakós. Közben a háttérben szól a rádió. Délben hírek. Valamilyen turisztikai akcióról beszélnek. Két szakembert (?) szólaltattak meg - ha jól figyeltem - és a kb. 1 perces blokkban legalább nyolcszor használták a címben…..
 Variációk négy szóra   1. lehetőségek   szép most veled élni szép most élni veled szép veled élni most szép veled most élni szép élni most veled szép élni veled most   most veled élni szép most élni veled szép most szép veled élni most élni…..
 Délután 5 óra előtt néhány perccel – ahelyett, hogy teáztunk volna – elindultunk a szállásunkról. Rövid séta után a Kensington Gardensben találtuk magunkat. Nevezzük ezt villámlátogatásnak, majd holnap visszajövünk.  Irány a legközelebbi metró…..
London 2011. január 31-február 1.   Be kell valljam, izgultam. Gyermekkoromban ültem utoljára utasszállító gépen. Nem tévedek sokat, ha azt mondom jó 37 éve…  azok kicsit más gépek voltak… A menetrendhez képest korán indultam – utasom volt Ferihegy…..
 Több éve már, hogy regisztráltam magam ezen a blog oldalon. Először a lábtörésem utáni JÓ tapasztalataimról akartam beszámolni a híres, hírhedt János Traumán. Majd politikai mosolyaimat, düheimet akartam megosztani azzal a pár emberrel, akik esetleg erre vetődnek. Sok…..