Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sznorbi2

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
sznorbi2 2010.05.12 21:14:45
@sunshne_77:
Ha ennyire képben vagy akkor honnan szedted azt, hogy nem is volt magas a Digisport ára?
Ugyanis erről nem volt szó sehol és a két nagy szolgáltató pedig elmondta, hogy mivel nem igazán van a helyzet magaslatán a Digi anyagilag így amikor lejár az ingyenes időszaka utána meg keményen rádobja az árakat a Digi a sportcsatija közvetítési jogára.
Éppen ezt nem akarta a két óriáscég!
Mert ha megkötötték volna a szerződést és utána nagyon megemelte volna az árát a Digi akkor mosta volna kezeit mert ugye aláírta a másik kettő és az árváltoztatás jogát fentartotta a szerződésben.
Na ennyit erről, a két nagyokos meg úgy gondolta, hogy nehogy már belőlük álljon talpra a Digi!
Már tavaly bejelentette a magyar Music TV/Comedy Central/VH-1 anyacége, hogy a DigiTV-vel nem egyszerű dűlőre jutni az előfizetési díjat tekintetében, és január elejétől azzal riogatták a jónépet, hogy adóik nem lesznek elérhetők a Diginél, de lelkes olvasók jelezték, hogy…..
sznorbi2 2010.01.07 16:27:48
kissbela!
Akkor most neked újdonság lesz amit mondok.
A Diginél is megjelent az 1 és a 2 éves hűségnyilatkozat.
Teljesen egyetértek veled, hogy a Digi forgatta fel a tv műsorszóró piacot és ez persze nagyon kedvező ránk tv nézőkre de azért ne úgy legyünk már olcsók, hogy egy idő után a népszerű csatornákat kidobjuk mint egy használt óvszert.
Persze, hogy minden szolgáltatónál találsz elégedetlen ügyfelet mert ugye nem vagyunk egyformák, meg miért is lennénk?
Én jelen pillanatban a úpécénél vagyok előfizető 3900 Ft-ért és ez a Digitális 76 csatornás(vagy már a
F@szom sem tudja hány) csomagot jelenti.
Nekem megér egy ezrest az a többlet szolgáltatás amit nyújt nekem. Ja és a net is 3800 Ft a 30MBit-es, csak érdekesség képpen írom le, hogy 5 napon belül 130 Gb-t töltöttem le és fel vele, tehát nem igazán panaszkodhatom a sebességére és még sohasem korlátoztak a sok letöltés miatt ugyanis van egy titka de azt nem árulom el. 10 Éve van netem náluk és a tv már a kezdetek kezdetétől ott van előfizetve amikor még hírből sem volt Júpiszi hanem még az ősszolgáltatója(Gelka,Dekva,Hajdú kábelkom) volt. 10 év net használata alatt 1X volt gondom és azt is 16 órán belül elhárították a tv-vel még 1X sem volt gond több mint 20 év alatt. Bár másnak is így lenne!!!
Nem dicséret miatt írtam le csak ezzel azt akartam írni, hogy maximálisan elégedett vagyok a mások által köpködött szolgáltatóval.
Nem hittem a szememnek, amikor a mai vaterás hírlevelemet megkaptam. Oké, az ötvenezres állólámpás Merci egy médiahack volt, azt mindenki tudta, de ez nem.Fűzöld kocka Zsigulátor, 1,3-as, 44 ezer kilométer van benne. Garantáltan sérülésmentes, közel hibátlan, állítólag…..
sznorbi2 2009.11.24 13:56:05
@Kifordított kacagány:
Bocsi de a nagyvárosokban(Szeged,Veszprém,Debrecen,Miskolc) van helyi buszközlekedés ami elég jól behálózza a várost! Húú öcsém még a nagy Polski(125p) az igazán említésre méltó kocsi.
Azok voltak ám a remek gépek.
Csak azok a szériák sajnos nagyon hamar eltűntek.
Hátul a jó kis laprugóra nem tudtál annyit lökni, hogy el ne bírja.
Na meg a motorja 1.5 literes és jobban pörgött mint anno as Ladák motorjai és ugye jobban is ment egy kicsit.
Jönnek-mennek az okostelefonok, az új funkciók, a meglepő szövegbeviteli módszerek, ehhez képest az amerikai piacon még mindig egy őskövület, a Motorola RAZR V3-as a legsikeresebb mobil. A penge két és fél éve jelent meg, ami a telefonok között egy örökkévalóságnak tűnik, de…..