Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PestiFiu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki képes nekem elmagyarázni, hogy a faszba működik ez a kedves világunk, akkor az kap egy csokit és egy 200Ft-os ajándékutalványt, melyet beválthat bármely Ingatlancentrum irodában 20milliós telekvásárlás esetén. Előre is köszönöm a lelkes kommenteket...
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Most, hogy már az Antarktiszon is van Street View, a magyar ombudsmannak is meglágyult a szíve. Két év kemény vizsgálódása vezetett most eredményre. Bele sem merünk gondolni, hogy mennyi jogszabályt és joggyakorlatot kellett összevetni az alapvető emberi jogokkal ahhoz, hogy végül…..
Közkívánatra: Alföldi Géza, külföldre szakadt nyilas versei — az ideg-elme kategória sűrűje. Ígérem, jövő hétre most már tényleg vmi jó kis debiliset keresek... Ébredj, magyar!Országodon kufárok osztozódnak, rabtartóid leszármazottjai, s kik raboltak, öltek,…..
Tiltott szavak etnikum 2009.10.22 08:12:00
A legcikibb szaloncigányozó kifejezések versenyében az ~ méltán állhat a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Gonosz, összekacsintós, igazán mély kispolgári utálat csöng benne. Használói valahogy mindig ugyanarra az ~ra utalnak vele. Persze ha valaki hallott a ruszinokra…..
A Duna TV először szerdára, majd péntekre ígérte a nagy bejelentést arról, hogy ki lesz Stohl András utódja a Tűzvonalban című sorozat negyedik évadában. Herczeg Dóra, a csatorna sajtófőnöke kérdésünkre szombat délelőtt azt válaszolta, hogy sajnos még mindig nem tudnak…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..