Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[bl]

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..
Vista Acrobat Reader install 2007.02.05 09:26:00
Az első szoftver, ami kerek perec megtagadta a felmenetelt, az Adobe bloatware-je, webről frissen szedett v8-as Acrobat Reader, amikor elindul a telepítés, azt mondja, hogy:Természetesen rengeteg üres hely van, UAC kikapcsolva, szóval a jogokkal nem lehet baj - elvileg...
Vista Driverek: hangkártya 2007.02.03 23:49:00
A hangkártyának kicsit messzebbről futok neki (Realtek HD Audio, ennyit tudok róla). Először bemegyek a Device Managerbe, és megpróbálok a Vistával online kerestetni valami drivert. Nem sikerül.Jöhet az XP driver. Sima ügy, felmegy, aztán megkér, hogy rebootoljak már legyek szíves.…..
Vista Driverek: PCMCIA 2007.02.03 23:01:00
Valahogy feltűnik, hogy nincs hangja a Vistának, kikeresem a Device Managert és bingó, van egy csomó felismeretlen eszköz, pl. a hangkártya. Ez mondjuk várható volt.Notebookokhoz nem egyszerű utólag vistás drivereket szerezni, az xp-hez valókat viszont veszélyes felrakni (ezért…..