Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adioz

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha én lennék Justin Bieber sajtósa, kurvára ügyelnék arra, hogy a védencemet csak hullarészegen, tetoválás közben, a farkán két ribanc vastag ajkaival fotózhassák, és mindent elkövetnék annak érdekében, hogy a sajtó által ütött, a felnőttek szemében elkényeztetett, taknyos…..
Adioz 2013.10.02 20:08:38
addict Ez történt 2011-ben 2011.12.19 09:00:00
Legalábbis a Google szerint. A keresőóriás ugyanis idén is kiadta a Google Zeitgeist nevű összefoglalóját, ami összesíti azt a több milliárd keresési lekérdezést, melyre a Föld lakói kíváncsiak voltak. Az idei eredmények összefoglalására egy megindító videóval is…..
Nulladik Kerület Doboz Megnyitó 2011.09.02 15:00:00
  A Klauzál utcába tömörítették össze, majd csomagolták ki - a múlt héten - egy romok belsejébe faragott vígadalmi gyöngyszemet, a Dobozt. Esztétikus megjelenésével messze túllépi a romkocsma jelleget, egy egész bérházat képzeljünk el, melynek közepén egy fa és egy a…..
Nem mondok azzal semmi eget rengetőt, hogy a magyar filmgyártást lassan ugyanolyan megvetés lengi körül, mint hazánk labdarúgását. Azzal a különbséggel, hogy jobb híján magyar meccsekre még mindig járnak emberek, magyar filmekre viszont már tényleg csak a legbátrabbak…..
Adultainment A Nagy Csatorna Teszt 2010.08.22 22:05:00
 Mit nézzek?  A következő sorokon megpróbálom visszaadni azt az érzést, mikor a vasárnap esti dögunalomnak köszönhetően az ember ráfanyalodik a tv-re. Mit nézzek? Hát most kiderül.   20:22 : M1: Egy végtelenül low budgetben meganimált palota kel ki a földből,…..
 Novák Péter: - Szervusz Pista!Mártha István: - Szia Péter! Na miújság? NP: - Gondolkodtam, hogyan tehetnénk a Művészetek Völgyét ismét vonzóvá. MI: - És mire jutottál? NP: - El kél egy-két újítás. MI: - Tudom, tudom, hogy a másfél óránként járó csigabusz nem…..
Adioz 2010.08.08 20:30:34
 Producer: - Kérem hölgyem üljön le. Miben segíthetek?Lady Gaga: - Sztár szeretnék lenni! Producer: - Hm, nem mindennap hallok ilyet! Kérem meséljen. Lady Gaga: - Sztár akarok lenni! Producer: - Hohó, micsoda energia, önben van valami, hogy hívják? Lady Gaga: - Stefani Joanne…..
Adioz 2010.08.08 20:25:53
 jaj a fejem. jaj jaj jaj. nem térek magamhoz. így lenne vége? ez halál komoly? az írók simán a pofánkba nyomnak egy ilyet? igazából erre a választ már jó régóta tudhatnánk......persze. annak idején nem kis meglepetést okozott, hogy a nemzetközi köztudatba berobbanó Skins…..