Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okzsoke

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik biciklistársunk megdöbbenve mesélte, hogy szerda este 9 körül a Városmajor melletti bicikliúton, nagyjából a Nyúl utca magasságában igazoltató rendőröket látott. Őt nem állították meg, de ennek az lehetett az oka, hogy éppen egy másik biciklissel foglalkoztak, akit…..
okzsoke 2008.10.16 23:07:25
miert is allithatta meg a yard a delikvenst???
1.nem egett a lampaja este...
2.nem volt rajta lampa (este)...
3.cikk-cakk-ba ment mert be volt
b@szva...
4.lattak hogy piroson ment at...
5.lattak hogy akkor kototte el a Fogaskereku vegallomasarol...
6.elol piros hatul feher lampa vilagitott...
7.ellenoriztek hogy nem lopott e a cinga (autoknal is szoktak)...
8.ketten - harman ultek rajta...
9.lopott fat szallitott a Majorbol...
10....es meg lehet folytatni a sort...
Rajuk is fer az ellenorzes mert nagyon elszemtelenedtek (TISZTELET A KIVETELNEK, AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGARA)...
Avagy az irányjelző használata a békés hétköznapokban a városi dzsungelben.Nos, közlekedésbiztonság...Azt azért szögezzük le, idehaza ez egy meglehetősen ismeretlen fogalom. Az értelmező kéziszótárban sem találtam. De megpróbálom az átlag user szintjén is értelmezhetően…..
Stockholmban jártunk, és persze nem bírtuk ki biciklizés nélkül, a lehetőség pedig adta magát: sok nagyvároshoz hasonlóan a svéd fővárosban is fel vannak állítva közösségi bérbicikli-tárolók, itt összesen 67 ponton. A bérlésre két lehetőség van, háromnapos vagy teljes…..
okzsoke 2008.10.15 19:33:35
"Közöd?? 2008.10.15. 16:48:22
persze a svéd bicigisek sem olyan tahóparasztok mint a magyarok......na meg biztos megállnak a pirosnál is. "
Erre azert ne fogadjal sok penzzel. Itt most irnek egy minimum nagyon hosszu es sok soros karomkodast aminek az volna a vege hogy
b@ssza meg a voros seggu ordog.....
En ott elek es latom hogy mi van de NEEEMMM szeretnem ha BP.-en ugyanaz lenne.. Az ottani recept a kovetkezo: vegy egy rozsdas, otvaros, vilagitas nelkuli biciglit es csinalj azt amit akarsz a kozlekedesben, menj at a piroson (ugyis az autos lesz a hibas ha elcsap mert ott volt ahol te), rendortol ne felj mert azok teljesen beleszarnak hogy a cingasok mit csinalnak meg nincs is rendszam a cingan, egyszerubb az autosokat b@sztatni (mert ott van rendszam). Ha sotetben elcsapom a lampa nelkuli es lehet hogy reszeg biciglis csotanyt EN VAGYOK A HIBAS!!!!!!! (miert mentem arra ), mennek ezek az elmebetegek szembe veled az egyranyu utcaban, jardan, kozuton, sotetben lampa nelkul(meg akkor is ha a kozuttal parhuzamosan megy a nagyon draga penzert kialakitott BICIGLIUT), raadasul ha figyelmezteted erre oket akkor meg ok kezdenek anyazni teged. Sokszor nem tudom eldonteni hogy melyik a rosszabb, egy magyar falu este es szuret idejen teli reszeg cingasokkal vagy Stockholm es kornyeke egy hetkoznap este lampa nelkuli biciglistakkal.(100 bicigli kozul minimum 70-nek nincs lampaja es a fennmarado 30 kozul 10 hasznalja is).
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..