Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G3rg0

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csütörtökön jó későn, 23:20-kor debütál az m1 új tehetségkutató műsora, a Mondom a magamét!. A sorozatban a 300 jelentkező közül válogatja ki a legnagyobb nevettetőket a Galla Miklós, Nagy Bandó András és Csapó Gábor alkotta zsűri. A műsor házigazdája Magyar…..
G3rg0 2009.11.25 19:56:01
@Monk 99:
Ha a férjed tényleg mtv-s akkor lehet hogy rá kéne néha kukkantania a saját honlapjára

premier.mtv.hu/Hirek/2009/11/24/09/Kik_lesznek_az_uj_Hofik_es_Hofeliak_.aspx
Petya szerint a UPC éjszakánként korlátozza a netkapcsolatát, de nem csak az övét. A somszéd is ugyanezeket a tüneteket észleli, de az ügyfélszolgálat szerint ezt nem hálózati probléma okozza. hanem a júzerek modeme a hibás, amit egy újraindítással meg lehet oldani.…..
BaLee a bevált helyről rendelt dvd-ket, de ezúttal sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. A kézbesítés óta hiába próbálja elérni a online boltot, az üzemeltetői úgy látszik csak a megrendelésekkel foglalkoznak, a reklamáció már nem jut el hozzájuk. Gondolom pár embernek…..
G3rg0 2009.01.30 14:22:25
Egy fr@ncokat szlovákok ezek :)

Magyarok. Idehaza nem tudják már eladni matrica nélkül a sz@rjaikat, mert állandóan lerazziázzák őket, így webshopból nyomják a szomszédból.

Majd ha a csodás hamis szlovák lemezek olvashatatlanok lesznek lesz itt jajgatás ezerrel.
Van az úgy, hogy az ember kedvenceit nem jelölik valamelyik puccos díjra, erre mindenki másképp reagál, mi például trágár jelzőkkel illetjük a jelölő bizottság tagjait, mert gyerekesek vagyunk, és mert nincs tévéműsorunk. Az m1-nek van, így ott más a módszer: a tegnap esti…..
Jön a karácsony, forralt bor illata van az estének, és piros pozsgássá fagy az ember arca, miközben full hd-panellal és megfelelő áruhitel-konstrukcióval szerelt lcd-tévé után kajtat a városban. És ha hazaérünk, átfázva, de boldogan, akkor sem kell visszazökkennünk a…..
Megállt az idő a Fehérvári úton: Henriett bement a csomagjáért, és ott találta magát, ahol a párttikár szakad. Az illetékes dolgozó a délután hatos zárás előtt egy órával egyszerűen hazament, csomagot átvenni nem lehetett. Dühítő államimonopólium-horror…..
Úgy tűnik a fiataloknak bejön a Cool TV - legalábbis ez derül ki az AGB Nielsen szeptemberi adataiból. Ebben a hónapban ugyanis  a fiatal 15-24 éves korosztályból több mint kétszer annyian választották este főműsoridőben a Cool TV-t (4 százalékos közönségarány) mint…..
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..
G3rg0 2008.10.08 22:03:18
Kit érdekelenek ezek a sz@arok?

Az MTV nézettsége miért nincs rajta a grafikonon? Ha azt hazudja az AGB, hogy a nézhetetlen Viasat3-t többen bámulják akkor biztosan elb***tak valamit :(
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyi igénytelen tévénéző van ebben az országban.