Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hykerman

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de kérdem én, hogy így kell kinéznie egy 2010-ben megjelent játéknak? Itt van hozzá egy zseniális beszámoló, a pontozásnál az iróniafaktor bankot robbant. Van egy erős Mortyr fílingje is,nem? Köszönet: Tirexi, Krass..
Olyan jól kigondoltam valamit a következő videó elejére, de mikor neki akartam volna állni, akkor azzal kellett konfrontálódnom, hogy nem tudom, hogy csináljam meg. Azt hittem találok rá valamilyen megoldást, de nem sikerült. De hátha ti nektek jobban megy, úgyhogy kérném a…..
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
hykerman 2009.07.03 00:00:02
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..
A FIFA téma elég sokszor volt már téma a blogon, eddig nem nagyon szóltam hozzá, mert mint múltkor is leírtam, engem abszolút nem hoz lázba, hogy minden évben kiadnak egy új kiadást, meg hogy minden csapat aktuális meg ilyenek. Tehát nem játszottam velük.  A nyáron…..
hykerman 2009.03.08 17:14:16
tod mért csinál mostanában az EA szart?
ezért:

www.steamunpowered.eu/page.php?id=46

aki nem tud angolul annak mröviden az hogy 600 milliót vesztettek mert nincs elég munkaerejük és rövidebre kellet vágni a játék készítését és ettől a legtöbb szar lett mint a mirrors edge,fifa09,sims 3
értitek?
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.02.19 14:49:00
Uff, kezd megint sokminden kicsúszni a kezem közül... Lulából vettem fel valamennyit, de nem tudom, mikor fogok tudni jobban foglalkozni vele, mert sokminden összejött. Otherworld videókritika (legközelebb a "7 élet" következik), hétvégén sporteseményen leszek (tudtátok,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.01.30 09:28:48
Ember azt hinné, hogy több mint másfél év után végre megoldódnak ezek a hülye jelenet felvételes gondok, de mindig meglepnek ezek a fránya programok. Anarchy volt a mélypont, de Lula barátnőnk sem adta könnyen magát. Csinálhattam amit akartam, zöld felvételeket kaptam. Próbáltam…..