Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1st Duke of Marlborough

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A georgiai kormányzat szerint orosz rakéta csapódott be egy Tbiliszi melletti falu közelében" - írja a Magyar Hírlap. Diákéveimben kellemes tíz hónapot töltöttem az Egyesült Államok bájos, déli államában, ezért egy pillanatra elfogott az aggodalom. Mikor támadnak majd…..
comment:com Filmek, foci és pornó 2007.06.28 16:30:00
A tévécsatornák mintha összefogtak volna ma estére, és mindenkit Die Hard4 nézésre ösztönöznének, mert mással nem lehet magyarázni, hogy főműsorban két német akciófilmet is kapunk a képünkbe, nem írjuk le a címűket, mert mindennek van határa. Azt sem mondjuk el, hogy milyen…..
comment:com Paris menni Larryhez 2007.06.25 17:46:00
Abba lehet hagyni a körömrágást, lehullott a lepel a nagy titokról, az amerikai pletykalapokat napok óta őrületbe kergető dilemmára fény derült: a jelenkor egyik legismertebb ribanca, az orális technikáját házivideókban promótáló főállású Hilton-örökös és…..
comment:com 40 fok felett 2007.06.21 16:30:00
A 40 fokos csúcshőmérséklet alkalmából ma úgy alakult a műsorrend, hogy a Szempontnak nincs igazi versenytársa (m1, 20:10). Kár, hogy nem tudjuk, mi lesz a mai kínálat és kár, hogy forrásban lévő agyvízzel nem fogunk érteni belőle semmit. A szomszédos csatornán folyatódik…..
Amikor Lorenzo de Tonti 1653-ban megalkotta az első befektetési alapját, amibe bárki beszállhatott, és a többiek halála esetén egyre nagyobb lóvét húzhatott belőle (bővebben itt lehet róla olvasni), nem gondolhatta, hogy 2007-ben jön majd egy "Boston" Rob Mariano nevű…..
Az őszi műsorstruktúrában már nem szerepel az 1 a 100 ellen és a Legyen Ön is milliomos. Az elfáradt, megbukott vetélkedők helyett azonban jönnek újak, a Tv2 az Okosabb egy 12 évesnél? című show-val, az RTL Klub pedig információink szerint az angol Pókerarcokkal próbálkozik.…..
comment:com Adáshiba 2007.05.24 17:02:00
Fogalmam sincs, milyen a Bukott angyal című thriller, amit este kilenctől ad a Tv2, a leírás sem kecsegtet túl sok jóval (Főhősnő túlél egy éttermi lövöldözést, megrendülve vidékre költözik, ahol azonban belefut egy brutális gyilkosságba. Kegyetlen a sors), de hát , a Melrose…..
Közel a 2006/2007-es NHL-szezon vége, még néhány meccs, néhány nap, és kezdődik a nagydöntő, és hálistennek mindent meg lehet tekinteni a sportegykettőn ügyesen. Akár éjjel, élőben, eredetiben, akár másnap, magyarul. A jégkorong az a kivételes sportág, amelyet hazai…..
Az már rég rossz, ha kénytelen az ember megállapítani, hogy a mai nap legjobb filmje a Nyomás utána! lesz. Kiváló rendezés (E.B. Clucher), remek zene (Guido és Maurizio de Angelis) tehetséges színészek (Bud Spencer, Terence Hill), és hihetetlenül ötletes James Bond-paródiára…..
Vége egy korszaknak, kérem szépen, hét keserédes évad után véget ér a Gilmore lányok nagy kalandja, nem lesz több vicces párbeszéd és idétlen udvarlás, nem lesz kivel együtt sírni és nevetni, legalábbis a sorozat rajongói számára. Hét évad is nagyon szép eredmlny egy olyan…..
1st Duke of Marlborough 2007.05.04 11:55:19
Késtünk. Aztán meg azért késtünk, mert irdatlanul megbüntettük magunkat, amiért késtünk. Vannak indokaink, de nem mondhatjuk el, mert akkor megint fel kell képelnünk magunkat, hogy bazdmeg ne magyarázkodj, ez az olvasókat nem érdekli, térdepelj le, máris hozom a csuklyát. Aztán…..
A mai nap legjobb programja kár, hogy délutánra esett, a TV2 13:20-tól adta le a Hudsucker Proxy, azaz A nagy ugrás című Tim Robbins-Paul Newman filmet, amit a Coen testvérek jegyeznek forgatókönyvíróként és rendezőként, és a comment.com stáb tagjai mind oda meg…..
Az amerikai reklámpiac legértékesebb perceinek számító amerikai futball-bajnokság döntője (Super Bowl) során a cégek a legfaszább, legfigyelemfelkeltőbb reklámokkal próbálnak előrukkolni, amin nincs mit csodálkozni, hiszen csak az USA-ban úgy 70-72 milliós nézettségre…..
Persze megtehetjük, hogy emeljük a napi politikaadagot, főleg, hogy ma lesz Napló (Tv2, 19:00), meg Heti hetes (RTL Klub, 21:45), amin végre egyszer tényleg röhöghetünk, mert hát a csütörtökön felvett adásban egyetlen szó sem lesz a hét legfontosabb belpolitikai eseményéről, a…..
comment:com Kordonbontás helyett 2007.02.03 17:19:00
A Hír TV úgyis élőben közvetíti a 80 nyugdíjas vs. bevetési egység csörtét, felesleges kimenni a térre, még meglevesedik az orrunk. Nézzünk inkább az m1-en Illés koncertet a nemrég elhunyt Illés Lajos emlékére 20:10-től, majd utána Dob+Basszust, ami jelenleg messze a legjobb…..
1st Duke of Marlborough 2007.02.03 21:08:42
Úgy ültem le tegnap Frei Tamást nézni, hogy megpróbáltam elvonatkoztatni az árcédula-ragaszgatós külhoni magyarokról szóló horrorisztikusan szar riportjától, illetve a magyar miniszterelnököt két zacskó szotyiért meggyilkolni hajlandó orosz "bérgyilkost" bemutató…..
1st Duke of Marlborough 2007.01.30 17:14:14
A sorozat, aminek a címét istenigazából sem a Cool (MI5 - Elit alakulat) sem az m1 nem tudta eltalálni. Spooks, azaz Kémek címmel fut Angliában, igaz az amerikaiak is átkeresztelték, de ők megelágedtek az MI5-el, semmi alcím - lehet, hogy ott többet mond az egyszeri tévénézőnek a…..