Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szami naplója

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Panka baba mindennapjai Március 2010.03.10 11:43:00
Mire előszedtük a tavaszi kabit, addigra vehettük elő újra a téli darabokat, mert ismét borzalmasan hideg van...brr....Panka is fázós, szereti, ha jó meleg van. Anyja lánya. Legyen inkább 40 fok, mint minusz 4....A dizájnerkedés végül hátul is hajkurtításba fordult, aminek…..
Panka baba mindennapjai Képekben 2009.06.03 19:19:00
talán már nem is meglepő, hogy ismét csak képekben jelentkezünk...de ígérem lesz majd egy bővebb beszámoló is.Szóval válogatás az elmúlt hetek eseményeiből:Kisgabicával a gyereknapon Apa inzultálása Gabica (Kisgacica anyukája) besegít az ugrálóvárban Az…..
Masitól és Lilitőll kaptam egy nagyon kedves felkérést a következő játékra.1. Nevezz meg egy olyan énekest, vagy zenekart, akit szeretsz!2. A kérdésekre válaszolj az énekes/zenekar számaiból.3. 6 embernek dobd tovább a pöttyöst!Ákost választottam:-)  Férfi vagy, vagy…..
Panka baba mindennapjai Liliéknél 2009.05.03 13:15:13
Jónéhány nappal ezelőtt meglátogattuk Liliéket Budapesten. Némi Pankás hisztit leszámítva nagyon jól telt a nap, és szuperül érezték magukat a gyerkőcök is:-)Íme: Hamar összebarátkoztak a csajok... Hamar elszaladt a nap, cukiztunk, a gyerkőcök játszottak, s végül…..
Először még visszafogott....pedig Ferike (aki mamáéknál meglocsolta Húsvétkor Pankát, a képek is ott készültek) azért ismerkedne.... ...aztán már Panka sem kéreti magát, közelebb merészkedik... Aztán kacérkodik is kicsit...  Végül jöhet a…..
Az éjjeleink továbbra is nagyon szépen alakulnak, többnyire nyikkanás nélkül reggel 8-9-ig alszik Panka. Néha bekerül egy rízsszem a gépezetbe, de ez tényleg nagyon ritka. Így újabb kihívást állítottunk magunk elé: a béb egyedül alszik el kiságyban (ez ugye a hipotézis:-))…..
Panka baba mindennapjai Mostanában 2009.03.12 20:18:01
Alvásügyben továbbra is csak szuper éjjelekről tudok beszámolni. Még az előző bejegyzésem után volt két kevésbé kellemes éjjelünk, amikor felébredt hajnalban és csak nagyon nehezen aludt vissza. Ennek az lehetett az oka, hogy önmagához képest túl hamar elaludt (9…..
A "módszer" úgy néz ki, tényleg bevált. A 4. éjszakát átaludt Panka, 3/4-ed 8-kor ébredt (majd visszaaludt...) volt egy 6-os kelésünk, és egy 4-órai is. Szabály, hogy 6 előtt nem kaphatja meg a reggeli tápszert, 6-tól viszont igen, így ma is úgy döntött, hogy 6:00-kor…..
Nem tűntünk el, csak netes problémáink adódtak....de végre megoldódott a gond.Született néhámy kedvenc kép....az udvaron...nagyon hidegben....                     ....nyafizás a sár…..
Új év, új blogos játékok.....s mi máris két feladatra is felkérést kaptunk.Az első Lilitől érkezett.(Természetesen minden válasz Pankócára vonatkozik)Horoszkópom: MérlegA gyermek: A Mérleg elbűvölő gyermek, folyamatosan mosolyog a szülőkre, és kedvesen közeledő,…..
Panka baba mindennapjai Napjaink 2009.01.06 16:17:00
Pörgősen telik a január, s bár a hidegben nem szívesen dugjuk ki az orrunkat, mégis több programot is szerveztünk az utóbbi napokban.Meglátogattuk Gabicát&Gabicát (és Lajost:-) ) . Panka nagyon szereti a gyerekeket, Gabibaba pedig különösen nagy kedvence, hiszen csak pár hónap…..
Panka baba mindennapjai Búék 2008.12.31 00:19:23
Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek, aki bepillant hozzánk!Azt nem ígérhetem, hogy jövőre majd gyakrabban jelentkezünk (háztartás, gyerek, dolgozom, fogyózom,blabla...) de azt igen, hogy nem hagyunk fel a blogírással még egy ideig (bevallom, többször is eszembe jutott már, de…..
Jelentjük, jól vagyunk, és nagyon jól esik, hogy érdeklődtök, mi van velünk, miért nem blogozunk. Az az igazság, hogy a vártnál lassabban halad a pakolás, még több dobozunk és zsákunk van telepakolva, mint amennyi üres, így mindig van egy kis munka, amivel elmegy az idő.…..
Bizony, bizony...amióta az új házban lakunk anyának egy szava sem lehet. Újszülöttkori rekordokat döntögetek:-)Napközben a korábbi egy órás déli alvás helyett kétszer két, vagy egyszer három órát alszom! Éjszaka pedig nemhogy tizenkétszer, de még kétszer is alig ébredek.…..