Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyi_es_a_Szex

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kajtár Bernadett, művésznevén Bonnie Singer azért adta a fejét a pornózásra, mert nem jött be neki az X-faktor, de énekes akar lenni. Úgy gondolja ha a felnőtt filmekben ismertté válik, egy idő után zenei pályája is beindul. Pierre Woodman avatta pornóssá, Bernadett…..
Látni még nem láttuk a művet (mivel a gyártó 21stSextury oldalai nem elérhetők itthonról), de egy eurobabeindex szerű oldalon, az indexxx.com-on Kenny Lenoxként jegyzik Annát egy, az assholefever.com-nak készült filmben, ahol így jellemzik őt:"Blonde, sexy, and totally hot…..
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
"Amiről írni fogok nektek lehet hosszú lesz, de természetesen a szívetek joga bármikor félretenni. Még ha nem járok sikerrel akkor elmondhatom hogy ezt is megpróbáltam.Három gyermek édesanyja vagyok. Legkisebbik most tölti a 8. évét. Sok év albérlet után végre sikerült egy…..
Anyám szomszédjába koreai család költözött. Ezt egyrészt magától anyámtól tudom, másrészt abból, hogy egy hétig furcsa fotelekkel volt eltorlaszolva a folyosó. Nap mint nap csekkoltam a különös faragványokat, amik az egykori Tutto Mobili beragadt készleteire emlékeztettek…..
„Már kicsi koromban a tükör előtt illegettem magam, az volt az álmom, hogy én legyek a világ legjobb aktmodellje” – ezt válaszolta a mi akartál lenni kiskorodban kérdésre Czagány Klaudia, aki a februári CKM címlaplánya lett. Czagány azt is elmondta a…..
Sanyi_es_a_Szex 2009.02.23 10:54:23
@Perverzsrac:
Marcali tanárnő itt van, ha még nem találtad volna meg. No, meg most már a Klaudia is bekerült a lutra albumba :)

szextevem.hu/video/985/::Marcali_tanarno_gruppen_partija
comment:com Foci helyett pornó 2009.02.03 07:29:00
A Super Bowl történetének legnagyobb botrányának nevezik azt a 2004-es csöcsvillantást, amit Janet Jackson követett el a félidei koncert közben, pedig az kismiska ahhoz képest, ami Arizona állam Tucson nevű városának lakóival történt: kedvenc csapatuk egyik játékosa végigszaladt…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Nincs is jobb, mint egy saját ízlésünknek megfelelően beállított Opera böngésző. Használata kényelmes, minden kézre áll. Több száz könyvjelző elmentve, azonosítók begépelve, és gyakran használva, jelszavak a mágussal elmentve a legfontosabb oldalaknál. Ilyenkor aztán…..
Sanyi_es_a_Szex 2008.11.20 22:45:42