Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaktússz (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyakó Pisti, a mi örök kedvencünk kipihente magát, feltöltődött és visszatért! Lazán egy könnyed nyitást választott, leterroristázta a Fideszt: "Nyakó István, a kormánypárt szóvivője azt mondta: nagyon közel jár ahhoz a Fidesz, hogy "ezzel a…..
Kaktússz (törölt) 2009.07.30 10:13:02
@37_'etrebiL: te egy hülye alulművelt, épp ezért idegen szavakat gyakran használó kekec senki vagy. Logikád nulla. Érvelésed nulla. Szókincsed nulla. Az értelmed korlátozott, ezért csak arra szorítkozik, hogy belecsimpaszkodj egy-egy mondatba. Hülye frusztrált kis fasz vagy, aki itt éli ki a komplexusait. Hajrá idegen szavak, hajrá gugli !!!!
Kaktússz (törölt) 2009.07.30 10:22:19
@37_'etrebiL: lementem a szintedre, hogy jobban megértsd. Veheted nagylelkűségnek. Segítségnek.
Aminek akarod. És botorkálj csak tovább :)
A SZDSZ remek EP választási plakátjai szokás szerint megmozgatta az emberek fantáziáját. (A plakáton szereplő két arc közül a szabad, demokrata valószínűleg ez az alak, a brutális-radikális meg ez az alak.) Mellesleg gartulálunk az SZDSZ-nek, akik ma leadták az OVB-nek az…..
A Bajnai Gordon vezette minisztériumnak a 2009. január elsejével életbe lépett 277/2008 (XI. 24.) számú kormányrendelettel sikerült. Nem is kicsit. Nézzük a rendelet lényegét: - Minden épület kiviteli tervét fel kell tölteni a VÁTI szerverére. Akkor is, ha azt a megbízó meg sem…..
 Lezajlott a közszolgálati demonstráció, a hideg idő ellenére meglehetősen nagy részvétellel. Megértem az ott jelenlévő kollégáimat, de nem tudok azonosulni velük. A szervezők nagyon is kifejező hátteret választottak, amikor Hofi Gézát tették jelképükké: az egyébként…..
Kaktússz (törölt) 2008.11.30 15:33:29
TaTa86. · erepublik.com 2008.11.30. 15:20:19
Igazad van. Jöhetnének a minisztériumok, azok havereltüntető háttérintézményei, a Csákmátéként viselkedő, lomha, agyonbürokratizált és minden kezdeményezést vagy rendes ügymenetet gátló ilyen olyan intézmények, hatóságok..stb.
A korrupcióval - jogtalan előnnyel - gazdasági kárt okozó ügyekkel kapcsolatos büntetési tételeket jelentősen megemelni..., volt nekünk pár okos királyunk annak idején.... pár okos törvénnyel. Ami most van az az államilag garantált korrupció, egyre csökkenő szólás és véleménynyilvánítási szabadságjoggal. Manapság gyorsabb egy parlamenti képviselőt dekára megvenni, hogy szavazzon meg egy törvényt, mint egy pöcegödör hatósági engedélyét elintézni a 15 hivatal és hatóság között keringve. Államilag támogatott itt minden olyan dolog, ami az emberek észheztérését és összefogását megakadályozza :(
            Végelgyengülésben meghalt egy 450kilós mexikói férfi. A 47 éves Jose Luis Garza pár hete még az állami televízióban kért segítséget, hogy le tudjon fogyni. Jose mindig is súlyproblémákkal küzdött, de csak négy hónapja lett ágyhoz…..
Kaktússz (törölt) 2008.10.08 15:07:04
"Náczuló" bloggertársak és olvasók! Még van remény számunkra, a számotokra! Még van esély visszatérni a helyes ösvényre! Még lehet belőled diplomás antifa! Ne habozz, jelentkezz még MA az Antifasiszta Akadémiára! Mentsd meg magadat, mentsd meg az országot! Szellemileg…..
Kaktússz (törölt) 2008.10.08 15:04:05