Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hmcucc

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig azt gondoltuk a drumandbassről, hogy ostoba műfaj, ami csak arra jó, hogy megfájfuljon tőle az ember feje. De most már látjuk, hogy hatására cuki kisgyerekek betépett ewokokként képesek perceken át rohangálni és rázkódni, úgyhogy mindent visszavonunk...
Nem elég, hogy a mopszlik ilyen külsővel vannak megátkozva, a szemétláda tulaj visszaél szegény kiskutyával! Direkt videót nézet vele, hogy aranyosan visítson!..
Az isten tudja, hogy miért, de ma a Nemzetközi Interweb Hálótenger éppen Grespik László legendás kenyérdobálós videóját vetette a felszínre. De ha már így történt, röhögjünk együtt azon, hogy minden dobás előtt pucsít egy kicsit!..
Kezdjük azt érezni, hogy ez az egész iWiW-es móka kicsúszik a kezeink közül. Egyszerűen túl nagy a Jóistenke állatkertje! Az eheti termés például lenyűgözően masszív.- Szigetlakók - Gyűlölet, idegesség, feszültség - Mi az ott az arcomon? - Flesses amerikás - Tukmálós…..
Focipályán már láttunk fantasztikus műeséseket, de amit ez az amerikai hölgy bemutat egy bírósági tárgyaláson, abból még a legdörzsöltebb olasz csatárok is sokat tanulhatnának...
Kérjük, egészítse ki a címben látható mondatot!Saját gyűjtésünk:... lett több a közlekedési baleset.... marad el a budapesti Genesis-koncert.... 2,5 milliárd a rendőrség pluszkiadása.... nem jönnek a turisták.... gondolják úgy az emberek, hogy rossz irányba mennek a dolgok....…..
A szamojéd faj Szibéria észak-nyugati részéből származik, ahol egykor rénszarvas-vadászatára és szánhúzásra használták. Az itt látható újszülött csapat Hajni tulajdona, a vigyorgó tízhetes neve pedig Kitti. További képek és videók az állatokról itt...
Számtalanszor dícsért kedvenc olvasónk, Kicsiskip újabb kincset bányászott elő valami kilencvenes évek eleji VHS-kazettáról. Egy német igazgató, négy nő, akikre a legjobban a "kurva" kifejezés illik, valamint egy korszak, amikor még elég volt annyit mondani a sikerért,…..
"Orbán Viktor szerint amennyiben a rendőrség nem engedi, hogy politikai célokra használják, akkor béke lesz március 15-én. A Fidesz elnöke erről szerdán, Budapesten beszélt újságíróknak. Orbán Viktor arra kérdésre, nem tartanak-e attól, hogy március 15-én - amikor a…..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
Subba "Itt nem fogunk buziskodni" 2007.02.19 13:04:00
Amikor a kilencvenes évek elejéről származó videókon röhögünk, a Szomszédokon és társain, azzal vigasztaljuk magunkat, hogy ilyen már nincs a magyar tévében. Mert most már Jégtánc van és Milliomos, és azok kulturált, igényes, Európai színvonalú műsorok. Nézzünk hát most…..
Subba Képrejtvény 2007.02.13 16:50:00
Az alábbi képen szereplő fickó kis országunk egyik kedvelt zenésze. Ki ő? UPDATE: Azért ez picit lassan ment, Pataki Attis az...
Áll a bál továbbra is az American Idol idei válogatói körül, a meglehetősen szókimondó Simon Cowell korábbi malőrje után (egy értelmi fogyatékost figurázott ki) most egy Sean Michel nevű szakállas-hosszúhajú hippifazon kihajítása borzolja a kedélyeket.A Castro-Osama vonalat…..
Subba Subba Szív iWiW, kis Hitler 2007.02.09 11:07:00
Körkép Magyarországról, a mi kis pénteki iWiW szemlénk. - Ramona valaki meghekkelte a wiwedet, de ha komoly akkor bocs.- Kedves emlékképek egy kis család életéből.- Nagy kár a humorért a bemutatkozó oldalon, a M.É.SZ.Á.R.O.S. képet nézve félelmetes emberrel állunk szemben.…..
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Subba Nem kösz, kösz nem!!!! 2007.02.06 14:35:00
Senki sem gondolta, hogy a No, Thanx! nem tesz majd tönkre embereket. Igazából még el sem indultak, és máris csapást mérnek a világ legszerencsétlenebb zenekarára. Mennyire borzasztó érzés lehet 7 év zenélés után megkapni az első rajongói levelet, amit még csak nem is…..
"Üdv! A Magyar Horgász 1987.11-2006.04-ig, a Sport Horgász 2002.01-2006.04-ig megjelent folyóiratait (35 kg) cserélném évfolyamonként 0,5 liter Sopronira."Forrás: Haldorádó..
Péntek van, a Subba életében pedig ilyenkor jön el a pillanat, amikor ezernyi adatbázishiba és ezernyi letöltődni képtelen kép sem akadályozhatja meg abban, hogy jót mulassunk az ország legmurisabb közösségi hálójának szorgos kis építőin.- Tényleg mindenki olyan becenevet…..
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..
hmcucc 2007.01.31 15:17:23
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
hmcucc 2007.01.31 14:11:56
"dave 2007.01.31. 13:46:51
Tényleges magyar emo scene:
www.youtube.com/watch?v=5-2h59nITfs
Valahol a kispál és a placebo között félúton."

semmi újat nem ad, de ezt legálább egyszer végig lehet hallgatni
Subba Hű, de kínos 2007.01.30 17:51:00
Most szólunk, hogy csak az kezdje el megnézni a következő videót, akinek van néhány szabad órája. Drága és szorgalmas olvasónk, Kicsiskip képes volt 17 kimerítő részben a Voga-Turnovszky duó komplett életművét megosztani mindannyiunkkal, inkluzíve a fiatalon is…..
Rég kapott itt teret a Szomszédok, és most is csak azért engedjük vissza Kulka Jánost, mert ez minden bizonnyal az így utólag méltatlanul sokra tartott sorozat legakciódúsabb hét perce. Bankrablás! Túszejtés! Fegyverek! Vér! Kommandósok!A heves szívdobogás után pedig…..