Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ponytail

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ilyen leveleket nem szoktunk közölni. Most is gondolkodtam rajta, de ha egy pici esélye is van annak, hogy ez igaz, akkor a blogon a helye. Nem egy tipikus szerelmi történetet szeretnék megosztani veletek, hanem egy búcsú történetét. A legfájdalmasabb búcsút. Megosztom veletek…..
 És nem vágjuk fel a kezünket, nem izzadunk, nem, nem. Kedves Szakítós! Íme egy kis összefoglaló egy hagy ne mondjam milyen pasiról... xD Miután az első nagy szerelmemmel végetért a kapcsolatunk 2006 augusztusában, akkor még nagy chatelőként már szeptember közepén…..
Szomorú hírünk van: eldőlt a sok éve folyó "legparasztabb mozi" konteszt, a győztes a Cinema City Aréna és stábja. A rokonszenves mozgóképipari szolgáltatók azzal tudták elhódítani a 12,4 kilogrammos, ezüstözött szalonnát, hogy egy 5 és egy 7 éves gyereket csak…..
ponytail 2009.02.20 20:15:11
@Xezs: Nem allitottam, hogy kolbaszbol van a kerites. Igen, a munkam idekotott, es itt maradtam. Es az ilyet okoskodok miatt gondolom azt, hogy Mo-n az emberek negativak.
A panelszerelem valahogy a magyarság leglényegét adja, hogy belefussunk valami kínos ingatlanügybe. Igazi love storyként kezdődött. Eléggé rossz passzban voltam, amikor is elkezdett érdeklődni utánam az egyik kollégám (tudom, tudom, kollégával, osztálytárssal, stb. sosem szabad).…..
ponytail 2009.02.18 11:34:49
@kzol: Mi berelt lakasban lakunk evek ota a ferjemmel es nem is tervezunk lakast venni. Vannak olyan kulturak, ahol ez teljesen bevett szokas.
Lehet, hogy egy CD-t akart a kesztyutartobol kivenni a pasi keresere?
Nagyon negativ vagy:(
Ez a disszidálás dolog kurva idegesítő lehetett régen. Hogy egy hétig nem látsz valakit, majd kapsz egy levelet Kanadából. Hát mi a szart lehet így csinálni?Sziasztok! Régóta olvasom a blogot, néha hozzá is szólok, úgy döntöttem, leírom nektek életem legkeservesebb…..
Milyen szerencse, hogy nem a tegnapi Cliff Barnes - túrás lánnyal hozta össze a fiút a sors, akkor mit szólt volna. Mondtam, hogy használni fogom ezt a kifejezést.A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjukKedves Szakítósok!Szinte az elejétől olvaslak Titeket.…..
ponytail 2008.11.27 06:20:55
ponytail 2008.11.27 06:25:28
Először egy szép vers: Szombat este. Négy fal közé zárva. Te meg barátokkal mész a bálba. Másnak rázod a csípőd, a tested, Parfümtől illatosan, kifestve. Megjátszottad, nem is tudom hányszor, Én egyszer mernék menni: már vádolsz. Aztán hétfőn, mintha semmis…..
ponytail 2008.11.16 10:00:30
A délelőtti súlyokra most egy könnyed délutáni: mert ki is az a Villon? Erre a Való Világ adásra egyébként nagyon emlékszem, VV Ágica félelmetes hülyeségeket hordott össze, de most persze egy sem jut eszembe. Nektek?A héten a képeket a Yummie-ról lopjukSziasztok!!Egy rövid…..
ponytail 2008.10.28 14:01:24
3