Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsazira

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány száz csepp a tengerben: az átszavazók. Lehet, hogy ez egy jól definiálható korcsoport, vagy van a végzettségben hasonlóság. De pártállásban? Mi véletlenül heten is összeverődtünk a sorban keresztények, mögöttünk egy buddhista állt, utána igazi politikusok (igen,…..
zsazira 2010.04.13 12:58:46
@pakesz: 18 éve élek a XI. kerületben, de nem fogom bejelenteni magam a saját tulajdonú lakásomba állandó lakosnak. Hogy miért, arra megvan az okom, és nincs köze hozzá senkinek. Itt adózom, itt fizetem a számláimat. Tényleg nincs jogom itt szavazni?
Egy vidéki paraszt - hogy élő klasszikust idézzek
zsazira 2010.04.13 13:19:25
@pakesz: Egy órára mentem oda, négykor végeztem, tehát a vasárnapomból 3 óra ment el a szavazásra. Most lehet azt mondani, hogy miért nem reggel hatra, meg de nagy marha vagyok, miért nem húztam haza, de én speciel tényleg kötelességemnek érzem a szavazást, ez van. Ehhez képest napok óta azt olvasom, hallom, hogy csak a lefizetett szemét választási csalók álltak ott, isten ne adja még meg is fizették őket. Ha sokáig hergeltek, akkor felkeresem a pártot, amelyikre szavaztam, hogy a sértegetés után most már akkor esetleg fizessenek is egy keveset! Szóval ne haragudj, de lassan már a humort sem tolerálom jól, a provokációról nem is beszélve.
zsazira 2010.04.13 13:23:02
@Roy: És tényleg!