Regisztráció Blogot indítok
Adatok
primi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig büszkeségre ad okot, ha egy nyugat-európai politikus Magyarországra hivatkozva kampányol. Még akkor is, ha ránk hivatkozva szeretne kilépni az Európai Unióból. Nem lehet minden nap gyereknap, egyébként meg aki a kicsit nem becsüli. A legfontosabb és gyakorlatilag egyetlen…..
primi 2009.06.05 16:08:26
Szombaton este történelmi bokszgálát akart közvetíteni az RTL Klub, nincs az az isten, hogy ez ne jönne össze, gondolták, két magyar is világbajnoki övért megy, ezen nem lehet bukni. A felvezetés a szokásos volt, Erdei és Balzsay is számos szpotben elmondta amit ilyenkor kell (kb.…..
Szégyellem magam. Szégyellem, hogy ilyen országban kell élnem. Szégyellem, hogy az antifasiszta erők munkáját ennyire lebecsülik. Mikor értünk küzdenek. Soha többé fasizmus! Szégyellem, hogy Fico alázza a miniszterelnökünket, szégyellem, hogy szerinte Magyarország exportálja a…..
 Letöltendő börtönt kapott a brutális rebiszes, aki 2006 őszén egy földön fekvő, megbilincselt őrizetesen vett véres elégtételt a székházostromért.>>> Egyenlítettünk, itt vannak a gecik, a kutyákBonus track: "Bármikor beépülhetnék a Magyar…..
primi 2008.11.27 09:44:47
Laci te, hallod-e! Láttam a szédületes alakításodat a Hír TV „Péntek nyolc” című műsorában.

Jól lefasisztáztad a Jobbikot, náciztad a Nemzeti Gárdát és próbáltad meggyőzni a fideszes birkákat, hogy gazember itt mindenki, aki nem a Fideszt, azon belül is nem téged támogat. Abban is igazad van, hogy Magyarországot közönséges gengszterek, tolvajok és rablók irányítják; pontosan olyanok, mint te vagy. Mennyit loptatok eddig, mondd, Laci! Szerinted egy közönséges tolvaj hogy kérheti a magyar választópolgároktól, hogy szavazzanak rá? Már a saját munkásőr tollforgatóitok is feltették a nagy kérdést, hogy „megérte fiúk”..... ?

Laci, bár neked nyolc, azt azért elmondhattad volna a nézőknek, hogy a rendszerváltozásnak nevezett hazaárulásnál te Pető Iván csicskásaként üldögéltél az Ellenzéki Kerekasztalnál, ahová Lendvai Ildikó egykori MSZMP KB agitpropos munkatársaként keveredtél, Aczél György támogatásával. A gyilkos hajlamú ÁVH-s ivadék Pető neked, a munkásőr ivadéknak akkortájt példaképed volt, emlékszel, Laci? Hála Istennek, ma ezt már nemcsak Pápán tudják!

Petőre azt az ordas szerepet szabták, hogy a rózsadombi paktummal irányt mutasson a magyar nemzet kifosztásában, zsidó-kommunisták kézre juttatásában, neked, a Fidesz „fenegyerekének” pedig a végrehajtásban adtak operatív szerepet Orbánnal együtt! Antall Józseffel lepaktálva szabályosan elloptátok az MDF-Fidesz közös székházát, ami - bár nektek nem tűnt fel - a magyar nép vagyona volt, Laci! A lendületes fasiztázás közepette a birkáknak szólhattál volna pár szót arról is, hogyan vontatátok be alvilági játszmátokba Joszip Totot és Kaya Ibrahimot, akikről utólag kiderült, hogy becsületesebb emberek, mint ti, országrontók.

A narancsfejűek emlékezetébe idézhetted volna azt is, hogy regnálásotok idején kapásból elloptatok a Postabanktól százmilliárdot, míg a fülbevalós Deutsch Tamásotok testvérével együtt 5 milliárd 400 millió forintot szólítottatok magatokhoz a stadion-beléptetőrendszer árából. Mindeközben a te Kövér Szilárd nevű testvéred sem volt rest, ő Simicska Lajos segítségével a nyomdaiparban kamatoztatta a rengeteget lopott pénzt. Orbánnal egyetértésben, kb. 140 milliárd forint kárt okozva a magyar népnek, simán lenyúltatok 12 állami gazdaságot, de hogy ki ne hagyjam a komcsikkal való együttműködéseteket, Pintér, Puch és a jelenlegi MOL-vezér mesterhármasával - ukrajnai segítséggel - elloptátok az oroszoktól a földgázt is; tudod azt a földgázt, amit később Romániában értékesítettetek, hatalmas nemzetközi botrányt kiváltva. Bár erről sem kérdezett téged a máskor oly éles nyelvű Csermely Péter, mégis ecsetelhetted volna a nézőknek, hogy az akasztófáravaló Gyurcsányival vetekedve hogyan csaltok egy-egy választáson: hogyan veszitek meg a cigányok szavazatát, és hogy hülyítitek a nyomorba döntött magyart, csak azért, hogy neked, Simicskának, Deutsch Tamásnak, Pokorninak és nem utolsó sorban Stumpfnak és Orbánnak jobb legyen.

Rákay Philipnek talán az is megért volna egy misét, hogy a kommunista-gyilkos ügynökhálózatot miért véded erőn felül azok után, hogy az SZDSZ-es Gulyás választmányi elnök arról regél, hogy a Magyar Országgyűlés tele van III/II-es, Magyarország érdekét soha nem szolgáló, a magyar nemzet tönkretételéért, más nemzetek érdekéért tevékenykedő ügynökökkel? Ugye Laci, te volt beosztásodnál fogva név szerint tudod, hogy kikről beszélt Gulyás?

Beszélhetett Boross Péterről a ljubjankai KGB-s megbízottról, beszélhetett Harrach Péterről a Gyurcsány-Apró-Dobrev család házibarátjáról, beszélhetett Gál Zoltánról, Járai Zsigmondról, Pintér Sándorról, a három köztársasági elnökről és környezetükről, de beszélhetett minden eddigi magyar miniszterelnökről, úgyszintén nagyon sok kormánytagról. Hol helyezkedsz el e körben te, Laci? Hogy említheted a Magyar Gárdát, a Jobbikot és Fidesz gaztetteit egy lapon? Míg az előbbi kettő semmit nem követett el, addig ti, tolvajok, hazárulók és gyilkosok vagytok egy személyben, a komcsikkal karöltve, teljes együttműködésben.

Hadd tudja meg mindenki, hogy az UD RT-t ti tartottátok fenn a már említett rabolt pénzből. Csányinál is fialtattátok a pénzeteket, oda delegáltattátok Simicska Lalit is, hogy vagy 600 spiclit és besúgót szétszórva ebben az országban, a te irányításod mellett arra használjatok fel a legmodernebb technikával felszerelve, hogy megkapd Demeter Ervinnel együtt a mindennapi hangulatjelentéseket.

Remélem, azért növeszted a hajad és az ocsmány bajuszod, hogy eltakarja azt a vastag bőrt a pofádon, amit a szégyenérzet sem tud áttörni. Hogy képzelitek ti, fideszes, hazaáruló tolvaj banda, hogy a következő választást megnyeritek? Ennyira hülyének, primitívnek és baromnak nézitek ezt a népet, Laci? A magyar választók inkább nem mennek el szavazni, mintsem, hogy az öt hazaáruló parlamenti párt bármelyikére behúzzá az ikszet. Ha mégis elmegyünk, az Vona Gábor Jobbik nevű pártját fogja erősíteni.

Csőcselékre, fasisztákra, gyilkosokra, ügynökükre, ÁVH-s leszármazottakra, volt párttitkárokra, munkásőr ivadékokra, Orbán és Pokorni III/III, illetve III/IV-esekre, és fülbevalós zsidókra nem fogunk szavazni! Nagyon hiányoltam egyébként a kampányfilmetekből a Bibó Kollégisták zsidó-komcsi pénzeken finanszírozott külföldi tanulmányútjainak, sőt ösztöndíjainak hátterét, hiszen a birkáknak is tudniuk kell, hogy annak idején nemhogy amerikai és angliai egyetemekre nem mehettek csak úgy diákok, de sokan még normál útlevelet sem kaptak. Laci, a hiányzó részletekkel miért maradtok adósok? Ezért nem áll össze a narancsfejűeknek a kép!

Adjátok vissza a pénzt! Ha a kommunistákkal együtt az államkasszából és a nemzeti vagyonból ellopott százmilliárdokat visszahozzátok, nem kell további megszorító költségvetés, nem kell elvenni a nyugdíjasoktól a 13. havi nyugdíjat, nem kell a gáz- és villanyszámlát az egekig emelni, és nem kell többet nyomorognia a magyarnak. Ha viszont tovább garázdálkodtok, még a panel proli is felveszi előbb-utóbb a szívlapátot, és a következő, egyre foghíjasabb kampányüléseden agyon fog ütni azért a rengeteg hazugságért, amit Gyurcsányival, Lendvaival, Orbánnal és az általatok jól megfizetett szakértő elemzőkkel együtt bevégeztetek az ország ellen.

Szégyelld magad, te csirkefogó, ezért foglalkoztattad miniszterként a titkárságodon a Kékfényes ávós Szabó László fiát és árultad ki Suchnak a lassan már nevét is elvesztő Kossuth, Petőfi és Bartók rádiót. Aljas, ördögi személyiséged jellemzésekor nem hagyhatom említés nélkül, hogy a méltán népszerű és titeket sötétlelkűeket végig kiszolgáló Kondor Katalint is földönfutóvá tettétek, aljas mocskos módon meghurcoltátok, majd mint egy használt papírzsebkendőt, eldobtátok. Gondolom ebben is segített az UD Zrt., Laci!

Végtelenül sajnálom, hogy Földesi Margit hiszékenységét kihasználva, egy olyan gengsztert népszerűsítettetek az ECHO TV-n, mint Polt Péter. Azt gondolom, hogy hozzád és hozzá mérhető piszkos, gátlástalan csibésszel még nem futott össze senki e hazában. Ez a csirkefogó mosta tisztára hivatali esküjével visszaélve Pintért, Borosst, Lezsákot, Kunczét és bűntársaikat, amikor az Országgyűlésben azt üvöltötte, hogy nem voltak olajszőkítők. Ekkora bűnpártolást még a harmadik világban sem követnek el, Laci !

Igaz, hogy sem az elődje, Györgyi Kálmán, sem az utódja Kovács Tamás sem különb a Deákné vásznánál. Ha ez a három legfőbb ügyész nem lenne ízig-vérig bűnöző, te már Gyurcsányival, Orbánnal, Lendvaival, Dávid Ibolyával, Boross Péterrel rácsok mögül figyelnétek csak a magyar nemzet felemelkedését. Ezt érdemelnétek, mert annyira lealjasodtál, Laci, hogy még ara is képes vagy, hogy a tekintély nélküli mocskos fideszes országgyűlési képviselőkkel elindítsd azt a suttogoó propagandát miszerint a Kuruc.info munkatársai kommunisták által felbérelt szócsövek! Az bánt téged, Laci, hogy a Kuruc.infósók nem csinálnak egyebet évek óta, csak rámutatnak arra a temérdek aljasságra, amit ti az elmúlt húsz év alatt elkövettetek a nemzetek ellen. A Kuruc.info bemutatja, hogy milyen sorba taszíttottátok a cigányságot, sőt arra is szán időt, hogy elmondja az olvasóknak: az általatok agyon ajnározott zsidó haramiák hogy fosztják ki az országot.

Idegesít ugye, hogy nem sikerült még a cigány-magyar polgárháborút kirobbantani, pedig minden zsidónak és zsidóbérencnek ez az álmai netovábbja. Az akasztófáravaló Gyurcsányi sem lát egyszerűbb utat hatalmának megtartására, mint veletek, ölebként, kollaboránsként, őt az utolsó leheletéig segítő, gyalázatos gazemberként együtműködni és eljátszani ezt a kutyakomédiát. Ezen a hírportálon már többször leírták, hogy Orbán Viktor tartja hatalmon Gyurcsányit. Én most annyival megyek tovább, hogy a tolvaj, zsarolható Orbán Viktor tartja hatalmon a másik hazaárulót. Hiszen van mivel zsarolni a szemétládát, aki rendre cserbenhagyja a saját táborát. Hála az Istennek, egyre kisebb már ez a tábor, a vaknak hitt birka is nyitogatja a szemét, a panelproli egyre idegesebb, sőt a középosztály is rövidesen belátja, hogy tolvajokra nem szavazhatunk.

Nekem ugyanis teljesen mindegy, hogy Gyurcsányi gazember vagy Kövér gazember turkál a zsebemben, mind a kettőt megvetem. Ti rosszabbak vagytok, mint a Gulágot létrehozó bolsevikok, mert az MSZMP-sekről tudtuk, hogy mit várhatunk tőlük, de ti az ügynök püspököket előretolva, pártállami kötődéseiteket eltitkolva, megtévesztve minden tisztességes magyar állampolgárt, nem lapáttal, hanem markolóval ássátok a magyar nemzet sírját. Remélem, hogy nagyon sok „nemzeti tévébe” be fognak még hívni, mert egy hozzád hasonló tolvajt, nemzetellenes gazembert, népnyúzó senkiházit sűrűn kell mutogatni, a demokrácia nagy dicsőségére.

Megbüntettek a Celeb vagyok forgatócsoportját Argentínában, mert turistaként utaztak be az országba, ott azonban munkát végeztek. A 104 RTL-es egy ellenőrzésen bukott le, a büntetés sokba kerülhet. Az RTL Klub ártatlannak mondja magát, mert munkatársai itthon kapnak fizetést. Az…..
       Hamarosan egy Tesco-val és egy Family Center bevásárlóközpontal lesz gazdagabb a város a 21-es út mellett.A második felvételen -mely egyébként a "Bevásárló Központ és Környéke Környezetalakítási Javaslata II. utem" nevet…..