Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filapet

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..
filapet 2011.06.10 09:31:16
@Gerusz: Nézd már meg a multik kínálatát az akciós tej, kenyér, liszt hármason kívül is. NEM olcsóbbak semminél, csak annyi előnyük van, hogy egy helyen tartanak sok mindent, de semmiből sem kimagasló minőséget. Szerinted hogyan érné meg nekik különben? Az akció a csalogatás csupán.

Való igaz, hogy vásárlási és fogyasztási szokásainkat is át kellene alakítanunk. Nem kellene annyi előre csomagolt, sózott, cukrozott szart vásárolni és enni. Egészségesebbek is lennénk jóval. Nézd már meg, hogy egy piacon mennyivel olcsóbb minden! A saját életem rá a példa, nem demagógiát lökök.
filapet 2011.06.10 09:35:36
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ez így nagyon torz, hiszen lásd már be, hogy a világban akkora aránytalanságok vannak, amik már tényleg eltorzítják a fair esélyeket. Az államnak igenis feladata, hogy valamelyest kiegyenlítse az esélyeket. Én is jobban örülnék ha ezt neveléssel érnénk el, és a multik attól mennének tönkre, hogy az emberek tudatosan választanák az egészségeset, a helyit. A ti érvelésetekkel az európai szociális háló modell is teljesen felesleges? Minek tb, közoktatás, stb.?