Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ChesteR

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
ChesteR 2009.11.19 20:39:44
@cartmanfan:
és az az elvetemült fej :D 9:30
Elérkezett ím, a várva várt 100. Alpári Garfield képsor, mely nem is képsor, hanem videó! Szokásunkhoz híven egy kis paródiát is vegyítettünk a dologba. Jó szórakozást, ésboldog 100. Alpári Garfieldot!  ..
      Íme, az első 'Kérdezz - Felelek!' felhívásra érkezett kérdések válaszvideói. Köszönöm szépen a kérdéseket, elképesztően sok - több, mint 250 - kérdés érkezett, ez bőven felülmúlta azt, amire számítottam. A kérdések többségére (kb. 230-240-re)…..
ChesteR 2009.11.08 15:57:13
@bizzyD:
áá jó társaságban röpül az idő :D
ChesteR 2009.11.10 20:18:44
@Gucs:
érdekes nekem is...minden gratuláció Lalee-nak ezt megszokni :D
ChesteR 2009.11.18 15:46:06
@Killah:
hát én is hanyadt dobtam magam mikor kicsit beleolvastam :D, hogy mit tanítanak a mai iskolákban?? hát ez akár kulturális kérdés is lehetne :D
Jövő héten szuperkülönleges 100. epizód!Addig meg ezek.Eredeti képsorok: 91, 92, 93, 94, 95 Alpári képsorok: 91, 92, 93, 94, 95 ..
ChesteR 2009.11.10 20:13:45
Soundtrack: Prodigy - Voodoo People, Motley Crue - Too young to fall in loveAhogyan a Junioron már előfordult a Simses videónál, úgy itt is lehet "petíciót" írni, legyen-e még több a VC-s videókból. Ha úgy gondoljátok, később még összeüthetek egyet, azonban…..
Visor és Othala példáját követve én is készítettem egy ilyen videót!A kérdéseket Október 9-ig küldhetitek el!!!! FiGYELEM !!!Egy kis változás lesz a videóval kapcsolatban:Október 9-11-ig nem leszek itthon, úgyhogy azon a hétvégén nem esélyes az első videó. Attól függ…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
Budapesten is tesztelt dohány következik, az Al-Waha Kókusz ízű...        - Dohány:  Ezen a téren bosszúságot okozott, több okból is. Egyrészt volt pár 3-4 cm-es ág benne, amivel elég nehezen lehetett (volna) megtölteni a…..
ChesteR 2009.09.08 16:17:25
@-=RockerLaLee=-: tudom ettem kókuszt már de pl nutellával vagy olvasztott csokival nagyon finom. bár a másnapi hasmenésről nem beszélek
Akik rendszeres olvasói blogunknak, vagy nagy rajongói együttesünknek, azok tudják, hogy Mondóka című számunk nem kifejezetten új, azonban most elkészítettük hozzá a klippet, hogy szórakoztató erejét megtöbbszörözzük. Jó mulatást hozzá!  ..
ChesteR 2009.09.03 17:40:28
Pitbull-lecsó KÉT képrejtvény 2009.08.31 11:44:00
  Első rejtvényünk kitalálható, de ha mégse sikerülne, akkor itt a megfejtés: tanulj tinó, ökör lesz belőled! Aki megfejti a másodikat, az életfogytig tartó wellnesshétvégét nyer egy személyre a lipcsei Sigmund Freud Elmegyógyintézetbe. Aki pedig arra…..
ChesteR 2009.08.31 16:58:02
ChesteR 2009.09.01 18:45:13
@pitbull.lecso: nem akarok ünnep rontó lenni de a napisazr.com ra is felkerültetek bár 1 kicsit régebben
  A 2. "évad" első játékbemutatója, amelyben egy abszolút ismeretlen, mégis kiváló játék kerül bemutatásra.Vigyázat! Poén- és izgalommentes "bemutató" videó! Csak saját felelősségre!A 2. részben a filmjelenet a 'Blöff' (Snatch) című…..
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..
ChesteR 2009.06.15 16:14:30
A freddyD által bemutatott War Train nevű játék többi pályája, kivéve az utolsót. Freddynek sajnos nem sikerült az első pályán túljutnia, ezt a hiányt szeretném pótolni a videómmal. Majdnem sikerült végigjátszanom. A videó megtekintése előtt ajánlott megnézni a Rossz PC Játékok Sorozat: War Train…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
A vízipipa rovat első videó-epizódja, amelyben a vízipipa használatát és a hozzá szükséges kellékeket mutatom be. Egy-két dolog kimaradt a videóból, de hamarosan bepótolom.Köszönet PiPi barátomnak a kamerázásban nyújtott segítségéért!-----------------------------Zene:Poets…..
LaLee's Blog Jelmagyarázat :) 2009.05.27 16:26:00
Egyáltalán nem régen AR5T7 kérdezett engem, hogy a blog fejlécén szereplő utolsó kép Nirvana akar lenni? Válaszoltam is neki, de mivel még ma biztos nem lesz videó, ezért, hogy ne nagyon unatkozzatok addig, írok egy kis magyarázatot a fejléc képeihez, ugyanis ezeket a képeket nem…..
ChesteR 2009.05.29 19:21:18
@-=RockerLaLee=-:
és hamaron Agnus Young is megfog szerintem halni mert a koncerteken anyira bepörög...egyszer(vagy többször) lélegesztető gépen vitték el...állítólag mos ő a "világ legjobb gitárosa".mellesleg nekem formára olyan gitárom van mint neki csak nem Gibson hanem Epiphone SG-400(lényegében az Epiphone a Ginson "kistestvére")
 Egy elég egyszerű, de elég érdekes hibákkal teli 'arcade' lövöldözős játék bemutatója, amely egyben az első 'City-s játék' a sorozatomban. A játékot a City Interactive fejlesztette és adta ki, 2005-ben. Vigyázat! A zombiképű guminácik látványa heveny röhögési…..
ChesteR 2009.05.18 19:58:36
@peti960: ööö nem cs-zek lehet hogy onnan ismerős :D
  Egy hirtelen felindulásból készített videó. Eredtileg a Rossz PC Játékok 2. születésnapjára készült volna egy hasonló videó, de technikai okok miatt csak mostanra lett belőle valami.A videó célja, hogy tisztázzon pár dolgot a City Interactive-val kapcsolatban.Csak a…..
ChesteR 2009.05.12 20:35:58
@konor94: légpuska barát jétékok mi?? :D
csinálhatnál róla videót is :D
how kill the (shit) city interactve games??
légpuska, sósav, mikró, vagy ahogy énszoktam :D AXE :D (mármint a dezodos) felkötöm fróttal valahova aztán öngyúlytóval begyulytom az axe-ot :D tiszta buborék lesz a cd belselye :D lol :D suliba csináltunk ilyet ;)
LaLee's Blog A nép szava... 2009.05.01 15:17:00
Egész jól haladok a következő videóval, már csak a szinkron hiányzik.Jó lenne most hétvégén befejezni, de Móni ballagására vagyok hivatalos, úgyhogy nagyon valószínű, hogy csak jövő héten lesz belőle valami.Egyébként úgy döntöttem tartok megint egy kisebbfajta szavazást,…..
 Egy rövid, lényegretörő videó, amelyben a legelső Serious Sam játék két titkos pályáját mutatom meg, és persze a hozzájuk vezető utat is.-----------------------------Zene:Serious Sam - TFE OST - Thebes - Suburbs Fight ThemeSerious Sam - TFE OST - Sacred Yards Peace ThemeSerious…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.  Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Rengetegen írták, sok helyen olvastam, hogy a Mortyrban bizony megcsodálható Hitler is, ahogyan nagyban magyaráz és hiába lőjük le, állandóan feléled.Anno egyszer végigvittem a Mortyrt, de nem láttam sehol. Gondoltam, "áá, biztos nem voltam elég figyelmes". Most, hogy…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
János elküldte ezt a képet azzal, hogy már a Marine Heavy Gunnert is árulják újságosnál. A képet elnézve viszont feltűnt valami bibi. Ti megtaláljátok? ;)  ..