Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kicsiláng

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Homár ezt már tavaly megírta, a Daily Mail most kiderítette, hogy a Tesco tavaly egész pontosan 53 millió fontot (16 mrd huf) keresett vásárlói és egyéb hipermarketek vásárlói szokásainak feltérképezéséből. A tavaly teljesen felvásárolt Dunnhumby adatfeldolgozó által…..
Kicsiláng 2011.03.22 10:10:26
@Kifordított kacagány: pedig van ilyen el kell hogy keserítselek.
@kermi:
ezt hol nyilatkozták ki drága?nyitott szemmel érdemes ám járni....még ki is hangsúlyozzák melyik a a magyar termék egy jól látható címkével hogy a gyengén látok is megtalálják.Zöldség-gyümölcs:eddig a rekeszeken amibe kirakták az árut rajta volt hol-ki termelte 90%magyar termelő volt.de a polccímke mellet is ott van milyen minőségű termék és honnan származik...vicc hogy én például más boltban sem találok több magyar dolgot és azt is keresni kell az árával együt,lehet nem vagyok sikeres ember
Ilyen se volt még: az olvasó, ezúttal Magdika, nem egy vevőellenes boltot vagy szolgáltatót nyom fel nálunk, hanem egy teszkós nagyfőnököt, aki nyilvánosan, a vevők előtt alázott meg egy teszkós középvezetőt. De még hogy! Ezúton is gratulálunk Magyarország legnagyobb privát…..
Kicsiláng 2010.05.12 12:29:17
@salapapa: tedd sebességbe az agyad jó?!

Ha a magyar a dolgozóját minimálbérre jelenti be akkor nem adózik.A multi nagy %-ban nem teszi meg.A kisválalkozó nagy %-ban igen.Ez a külömbség.
Kicsiláng 2010.05.18 16:13:28
@ciru717: Szerintem mi is ismerjük egymást ha az vagy akire gondolok
Kicsit mintha túlreagálta volna a Volán a lenti esetet. Az utas nem talált egy igazolást, amit később határidőn belül bemutatott, sőt a pofátlan plusz díjakat is befizette, majd megnyugodott, de hiába: 15 hónappal az eset után a lakásán jelentek meg a kedvesen kigyúrt behajtó…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
Drága Bolgárúr, a populizmus egyszerűen elviselhetetlen, a sok ernyőfeszítéstől ínhüvelygyulladást kap minden demokrata, ha Orbán Viktor hatalomra kerül, 50 grammos lesz a reggeli joghurt, no de kérem, hogyan is támogathatnák a tömegek a reformkormányt, amikor már a bonbonos…..
Van rosszabb a direktmarketingre érbredésnél? Például ha ismeretlen számról kezdenek el sorozatosan hívogatni: Hirtelen felindulásból írok, mert álmomból keltettek fel az előbb a következővel: - Jó napot kívánok, XY vagyok az ING-től, és azt szeretném megkérdezni Öntől,…..
A Homár legutóbb a Szigeten csodálkozott, hogy milyen jól bírja a gin tonikot, de talán a Morrisonsban sem ártana meg pár pohár, ha ott ugyanúgy nem látni, miből mennyit kevernek a tonikba és ha ezt megemlíti a vendég, beindul a biztonságiakkal fenyegetés. Kedves Nagybajszú…..