Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BikeSpider

10 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem érti a végét, az lebukott, hogy nem ismer Michael Jackson klippeket :P..
Bizony, egy nagy, kihagyhatatlan lehetőség merült föl a közelmúltban. Zsolt atyám úgy határozott, hogy hivatalos honlapomnak célszerűbb lenne egy blogot kinevezni. Igen, ez így igaz. És eme blog nemes adminisztrátorai: Lord Dört, Lord Dózer és Lord Bikespider…..
Új információkra tettem szert a tavaszi dört-szezon kezdetével kapcsolatban. Az év első dörtre alkalmas évszakát csak egy dologgal lehet megünnepelni. Ez nem más, mint egy igazi házi dört-bajnokság. A neve valószínűleg Aqua-Dirt Festival 2009 lesz (óh,…..
"Brrrrrrrr..... " - Ez volt az első hangfajta ami elhagyta földrajzilag nem lelhető szájam szegélyét... ugyanis a többi fele még egybe volt fagyva a mai fagyos reggelen. A rajtam felejtett (??) 1,5 literes vizespalackok alján még javában szilárd állapotban leledző alapjában…..
Bizony emberek, nagy bánatomra lassan ide is elérkezik a tél. Az elmúlt napokban szörnyű hóviharok rázták meg dombjaim békés csendjét. Ez tudjátok mit jelent, igaz? Nehezemre esik kimondani, de mégis megteszem: dörtöseim nem jönnek rám és nem…..
Végre napvilágott látott az a program, amelynek segítségével akárki megtanulhatja hibátlanul kezelni a bicaját. A legújabb, NASA által fejlesztett szimulátor szoftver segítségével bármely dörtös tökélesetítheti manőverezési képességeit úgy, hogy kizár minden…..
Mióta ez a blog él és rajta keresztül megosztom mély, olykor gyötrő gondolataimat a külvilággal, még egyszer se számoltam be a dörtről, mint sportról. Aki járatos a témában érti, hogy mi az, ami az odalra kerül, de azok számára, akik nem érintettek a 21. század…..
Bizots sokan azt hiszik, hogy én csak egy kitalált dört pálya vagyok, három beteg ember agyszüleménye. Ezért döntöttem úgy, hogy fotókon keresztül puklikálom a fellelési helyemet, hogy bárki, aki dört-kedvelő vagy kételkedik létezésemben felkereshessen és meggyőződhessen…..
Sanyi Blog Sanyi visszatér 2008.10.06 16:37:57
Sokáig nem volt bejegyzés családi okok miatt. Ezért elnézést kérek és már gőzervel hajtom a blogot. Első videó a sanyik királya és az ő meséje.  ..
Miután Zsolt atyám rendett tett a szektatagok dörtösök között a kesztyűt illetően, eszébe jutott, hogy fel kéne tölteni a frissen elkészült honlapomat. Elmondása szerint gyorsan hazarohant és már fel is dobta az ATW-re a műalkotást! Persze más dörtösöktől…..
Bizony bizony, alkotóm egy saját honlapot akar nekem készíteni. Igazából a legfrissebb hírek szerint már kész is van, csak nem tudja hova feltölteni. Teljesen saját domaint persze nem szeretne, nem is hibáztatom érte.  Nem vagyok én akkora pálya, hogy megérdemeljek egy domaint,…..
Végre új kép készült rólam. Remélem elnyeri mindenki tetszését. Kattintsatok a "tovább" gombra ha meg akarjátok tekinteni ezt a tökéletes képkompozíciót. >> ___________________888888888888888888888888 >> _______________8888ooo8888888888888888888888888…..
___._._¸¸..,-÷////*\\\\÷-,..¸¸_._.___(Tudom, hogy nem a legjobb minőségű kép, emellett enyhén stilizált, de a célnak véleményem szerint megfelel.) ..
Halljátok, ez a video nem semmi, érdemes megnézni.  Tudjátok tényleg remélem, hogy egyszer úgy fogok kinézni, mint az a pálya amin azok a srácok ugratnak. Kicsit mindig elszomorodom amikor látom, hogy vérprofik milyen trükköket csinálnak dört pályákon,…..
Utóbbi napokban történtek bannolások. Megint elterjedt a blog reklámozásdi a kommentárok között, aminek itt nincs helye. Ha valaki a saját blogját szeretné reklámozni, rakja be a neve mellé a címet. Úgy mint például nálam. Nem egy nagy ügy.De a "király. Csekkoljátok az…..