Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boyoka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Totalbike hírek Fejszámolás 2008.10.12 23:42:00
Az Aprilia Shiver sikere után egy egyszerű és olcsó megoldást találtak ki a formatervezők, hogy a 750-es kéthengeres egy újabb szegmensben, a túrázók között is bemutatkozhasson. A GT jelzésű gép egy csinos lámpaidomot kapott, amiben az eddigi alapmodell agresszív, pajzsformájú…..
kár-park Diplomáciai bonyodalmak 2008.10.25 00:01:00
Csúnyán összetört ezt a követségi Volvo S80-as, miután egy kereszteződésben a balról érkező belészállt. Nem a jobbkéz, hanem egy figyelmen kívül hagyott mackósajt szabályozta az elsőbbségi viszonyokat, ezért cascós lenne az eset. Már ha lett volna casco rajta. Nagyon nincs…..
A Michelin kénytelen kivonulni a MotoGP-ből. Az egyetlen gumibeszállító szerepére kiírt tendert negatívan befolyásolt a „Perdrosa-botrány”, amely a szezon közepén robbant ki. Dani Pedrosa egy nem túl barátságos kirohanásában megvádolta a Michelint, hogy ők a felelősek…..
Totalbike hírek Három az igazság 2008.09.12 00:04:00
Az új Triumph Street Triple R a technikai csemegék mellett végre formailag is ütősre sikerült: a matt szürke fényezés a felbukkanó narancsszínű dekoráció igazán egyedivé teszi a meztelen angol háromhengerest. A 675 köbcentis gépet a több ponton benzint spriccelő,…..
Sokan siratták a Monstert, mondván, hogy az új, hipermodern változatok már nem az igaziak. A klasszikus levegős L2 Desmo hívei most biztosan a szívükhöz kapnak, egy új, 1100-as Monster erősíti majd 2009-től a szörnycsaládot. A blokk már ismerős, nem ez az első gép, amiben…..