Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erovanvele

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diaW1ieR 0Laswouk által leírt helyzetet bevallom, én sem nagyon értem, de biztosan meg tudjátok magyarázni. Az M0 új szakaszán is vannak olyan csomópontok, ahol a lehajtó és felhajtó közötti rövid szakaszon belül van egy új sáv (igaz, ott legalább sehol nem jönnek szembe). De…..
autózz! Egy életünk van 2008.10.09 06:24:00
Nem szeretnék most különösebben bevezetőt írni az alábbi íráshoz aki fogékony rá, úgyis levonja majd a tanulságot. Dániel küldte el nekünk. Egy ismerős egy jó barátját vesztette el egy balesetben, és ezt a nekrológot intézte hozzá: "Képzeld el, hogy megnyertél egy…..
erovanvele 2008.10.09 12:57:36
aqweren 2008.10.09. 12:22:51
"Ma nagyon sokan nem tesznek semmit, csak elmerülnek az önsajnálatban és panaszkodnak, hogy milyen szar az élet.... "

Egyetértek teljesen, itt sokan azt várják, hogy majd megoldja valaki helyettük a dolgokat.
De ez volt itt 40 évig (és itt most nem rendszerszídásra készülök hohohó), ne is várjunk mást. Sok ember mindig valaki mást okol a saját kis
sz@r életükért, sokan egy darabot nem tesznek keresztbe azért, hogy jobb legyen. És tudod miért? Mert ez sokkal könyebb, mint tenni ellene.
Én sem sírok, ha esetleg nem jövök ki hó végére, vagy mert a gyereknek venni kell x dolgot, mert én ezt vállaltam, és attól neki nem lesz meg, ha én sírok. És nem akarom, hogy ezt tanulja. Inkább megyek, és keresek lehetőséget, nem pedig siránkozok, és bambulok a f*s népbudítót műsorokon.
És persze annak sem dőlök be, akik azt ígérik, hogy ha jönnek, akkor itt kánaán lesz. Mert aki ilyet mond, az hazudik, és abban a hitben ringat el, hogy várjak csak, várjak, és majd egyszerre jó lesz.

Egyébként meg ez a post hogyan kapcsolódik az autózáshoz? A baleset miatt?
"Biztos tiszta furcsa, de engem nem szólítgatnak meg az utcán, vagy a nagyon divatos szórakozóhelyek söntésénél. Esetleg néha odajönnek srácok olyasmival, hogy megtudom-e mondani az időt, de én nem vagyok olyan egoista, hogy ezt csajozásnak vegyem. Nem úgy mint egyesek.Történt…..
"Van az a vicc, hogy mi az F-el kezdődik és Sz a vége, és a nők szőrzetében túrkál. Megvan? Nem, nem az, hanem a másik, a FODRÁSZ. Bár az a pasi, akihez én mentem, inkább volt FASZ mint fodrász mester. Gyönyörű volt. Tényleg.Egy sminkeseknek, és fodrászoknak tartott szakmai…..