Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lofulu

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11 éve már hogy két ember harcáról szól a Magyar politikai élet! Az egyik Gyurcsány Ferenc a másik Orbán Viktor,előbbiben több emberség az utóbbiból sajnos ez teljes mértékig hiányzik. Gyurcsány jobb szónok mint Orbán amit be is bizonyított a 2006 os TV vitában.Azon a napon…..
Pár hete írtam barátomról, aki elment Angliába, mert elege lett ebből a tündérországból, ahol vakok között Orbán a király. Az írásomra rengeteg negatív kritikát kaptam, vagyis nem magára az írásra, hanem barátom, Gábor cselekedetét ítélték el, eljutva odáig, hogy…..
Orbán megbuggyant. Nekimenni a DK-nak tiltott pártfinanszírozásért, az maga a totális öngól. Akár Habony, akár Finkelstein találta ki ezt az ötletet, igazi marha - és csak Gyurcsány Ferencnek segítenek. Az már önmagában röhej, hogy a Fidesz beszél bárkivel kapcsolatban…..
Apám hithű kommunista volt. Mi lett volna más. Újpesten, a Pamutgyár árnyékában, a cselédsoron, a legutolsó lakásban, ahol a budi az orgonabokor mögött van, ahol a szobakonyha luxus, és ahonnan a mama igenis a moziba megy takarítani, meg a gyárba, pulóvert magára kapva,…..
A fiatalok elvándorlása súlyos és nem kellően kezelt probléma. A gondok maszatolása hamarosan komoly, a mostaninál is sokkal nagyobb bajokhoz fog vezetni. Ugyanis a kivándorlás nem fog megállni sem parancsszóra, sem kampányszlogenekre. Ha elgondolkodunk, rá kell jönnünk, sokkal…..
Tisztelt Schiffer Úr! Tegnap véletlenül, vagy ki tudja véletlenül-e összefutottunk egy beszélgetés kapcsán a nettérben. Mivel amúgyis szándékomban állt Öntől, mint az LMP vezetőjétől pár dolgot megkérdezni, ezért ezt most meg is teszem. A beszélgetés, melynek Ön csendes…..
lofulu 2014.03.22 14:09:22
@félázsiai nagymagyar: BOCS DE EZ EGY MARKÁNS HÜLYESÉG.." Az emult nyócc év" esete világosan bizonyítja-hová jutunk, ha a köz józan belátására bízzuk PUSZTÁN az erkölcsi alapon nyugvó ítéletét- és ezen keresztül döntését. Churcill az ördöggel is hajlandó volt szövetkezni-és ebbőkl adódóan minden módszert alkalmazni a győzelem érdekében--és ez épp csak elég volt. Tanuljunk a történelemből-hogy ne kelljen átélnünk mégegyszer.
Fogalomzavarban az ország Egy heti kiesés a politikából nem túl sok, talán még jót is tehet a embernek: Nem olvasta azt a sok baromságot, amit az ujságok „kacsaként” felröpítettek. Egyet utólag olvastam: Lendvai Ildikó a közös miniszterelnökjelölt! Elolvastam a…..
„Orbán Viktor azt mondta, Magyarországon kétfajta pártelnök van: az egyik olyan pártot vezet, amelybe rendszeresen törvénytelenül áramlanak pénzek, amit időnként be is vall, és vannak, akik olyan pártokat irányítanak, amelyek betartják a törvényeket. "A mostani…..
lofulu 2013.11.05 23:11:22
@labrys: jobbulást.. Rákosi Mátyást méltató anyagokat olvass.. Hogy legyen képed arról- mit ér az orbán féle hallhatatlanság..
Gyerekeim egyik dédije legjobban már csak sötét szobában, csendben szeretett ülni és hallgatni nagyokat. Nem kellett kérdezni, üvöltötte a csend körülötte, kikre gondol. A kilenc odaveszett testvérére, a férjére, szüleire és a rokonaira, akiket soha, de soha többé nem…..
Az Egyetem – rakparton megtartott Ellenzéki Összefogást szimbólumául választó tüntetés 8 szónoka közül HAT meghallotta a tömeg óhaját. Az összefogást sürgették. Bajnai kezdte a sort. A langyos beszéd nem lelkesítette fel a közel 50000 fős közönséget, akik azt…..
lofulu 2013.10.23 21:30:50
Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új vezetője. A Vidnyánszky Attila vezette Színházművészeti Bizottság véleményezte a pályázatokat, és komoly mérlegelés után Vidnyánszky Attilát támogatta. A Fidesztől nem távoli Kerényi Imre, Ókovács Szilveszter, Nagy Viktor és…..
lofulu 2012.12.17 22:19:27
@csavari: azt hiszem nem vagy mentálisan eléggé fejlett hogy normális emberek társaságában véleményt mondj.
Javaslom fordulj orvoshoz kezelére. Mielőbbi javulást.
lofulu 2012.12.17 22:22:03
@bajnai zordon: Azt te csak gondolod hogy ez egy ilyen játék-nem az, csak te játszod így.
Persze téged nem fenyeget az a veszély hogy betévelyedsz egy színházba- legfeljebb ha beterelnek.(majd)
Jön a forró ősz, szakszervezeti és civil tüntetések sorozatával. Tízezrek lesznek az utcán, hogy jelezzék: elegük van Orbán Viktorból és nemzetpusztító kormányából. A Vezér érzi ezt: tudja, hogy ha valaki, akkor ő qrta el: nem kicsit, nagyon! Kétharmaddal, totális hatalommal…..
lofulu 2011.08.28 14:43:42
@Blogger Géza:

nem hazugság ez,nem is álom,
a dobozdíjat is úgy visszakívánom, a koszorúnak megtartanám árát a Nagy Temetésre,
nahogy a Kedves Vezért csupaszon
tegyék sírhelyére!!
Egy hete adtam fel álláshirdetést az Expressz újság internetes oldalán. Egyes médiumok hírértékű anyagként kezelték a hirdetésemet, így sok ember megtudhatta, hogy munkát keresek.Amerikai NépszavaATV.hu Magyar NemzetKlubrádió (interjú Bolgár Györggyel)Többen kérdezték,…..
Gyorshír: a Tv2 szeptember 1-én vetíti a Katedrális első részét, ami (az amerikai vetítést figyelembe véve) az első két rész lesz egyben, mert nálunk nem 8x45, hanem 4x90 percben lesz látható a sorozat. Az epizódokat csütörtök esténként, este kilencórás kezdettel, 16-os…..
A svéd titkosszolgálatról nem hallunk napi szinten, jóval közismertebb náluk mondjuk a CIA vagy a Moszad. Erejüket azonban pont ez mutatja: ők valóban titokban ténykednek... Hogy az efféle szervezeteknél jóval altruistább szemléletet visznek, azt mi sem bizonyítja…..
lofulu 2010.09.05 14:14:17
Orbán, a nép egyszerű, sok tekintetben legkisebb fia elindult kis hamubasült pogijával botjának végén megküzdeni a bankárkormány gonosz kamatlábaival.
Különösen a svájci kamatlábakra haragudott, mert azok sanyargatták leginkább az ő népét, mert sokan vettek fel az ő biztatására hitelt..
Ment, mendegélt a poros úton- el is fáradt, de ment mert vele volt az Akarat, és a kétharmados többség, inkább a hétmérföldes csizmáját húzta volna fel..
Hanem a csizma nem volt az iszákba!
-Teringettét -mondta hangosan- Navracsicska elfeledte visszatenni, amikor kölcsönadta neki hogy gyorsan végére érhessen a törvénykezési ámokfutásnak!!

Amint így tűnődött, rászólt egy erőteljes hang:

-Adj Isten földi!

Fogadj Isten- válaszolta Orbán, mert jóságos volt és katolikus de legalább is keresztyén.

Hová visz utad atyámfia- kérdezte az idegen- mert ha nincs sürgős dolgod- tarts velem, csak ide megyek Svédországba a focimeccsre ahol legyőzzük azokat.

Messze van az -mondta Orbán sokat tudó arccal,- mire odaérsz, a döntőt fogjuk jáccni valahol Európában, talán épp a Puskás Ferenc Akadémiában!!

-Nem úgy van az- mondta az idegen- itt van velem jó repülőgépem, mire kettőt dobbantok, 2% emelkedik a svájci frank ára és ott is vagyunk!!

Gyere velem meccset nézni- én a Csányi vagyok!!

Orbán arra gondolt- megérdemli a magyar foci hogy szemmel tartsa, de ezt a bankárt is! (mert egyből megismerte Orbán ám, már a szagáról is,szél ellenében!)

No , üsse a kő, menjünk-mondta hangosan- majd meglátjuk ki nevet a végén,oszt annyi..

Így került Orbán, a nép egyszerű, sok tekintetben legkisebb fia a svéd -magyar (2-0) focimeccsre Csányi bankárral..ahol egy fél percre nagy akarattal még Gyurcsány Ferenccé is változott!!
  A demokrácia és a diktatúra között az a különbség, hogy előbbiben felírhatod a falakra: „Szabadság”, utóbbiban fel KELL írnod. Gondolom, egyetlen épelméjű embernek sem kell magyarázni, hogy mi az a „leheletnyi” differencia aközött, hogy…..
lofulu 2010.07.03 19:34:34
@Tita nick: hizz a picsába. Jó ötlet.
lofulu 2010.07.03 19:38:46
@bigbang77:
ez nem a demokrácia.
ez a parasztlázadás, ahol műveletlen és dilettáns erőszakos parasztok akarják vezetni az országot mert annyira ostobák
hogy azt hiszik -nekik ez sikerülhet.
Az első eredmények már látszanak.
lofulu 2010.07.03 19:40:00
@Billy Shears: Láttuk az előző kurzusban az ellenzék szerepléséből az elfogadást!!
Van pár infónk az HBO-tól, technikai jellegű, illetve sorozatos-koncertes, egy posztba gyűjtöttük őket, hogy egyszerűbb legyen megtalálni őket. Kezdjük a technikával: az HBO2 mellett mostantól az HBO és az HBO Comedy is szélesvásznú lett, legalábbis bizonyos szolgáltatók…..
comment:com Mocsok és bölcsesség 2010.06.13 16:30:00
Ez egy nagyon rövid ajánló lesz, mert még fel kell fújnom a gyereknek a kerti medencét, és különben is, felesleges az erőfeszítés, az egész ország úgyis a rohadt vuvuzelás közvetítéseket (Németország - Ausztrália 20:00 m1) nézi. Szóval, A cég hangja (19:00 Viasat3)…..
lofulu 2010.06.13 18:08:39
@bakura-kun: nem.
ha zseb TV-n nézed akkor nem zavaró annyira- de ha egy házimozi rendszerben-akkor a falra lehet mászni tőle.

minek a HD- ha hazavágjuk az élvezhetetlen hanggal??

Légy igényes magaddal -mert ezt ma már meg lehet követelni..