Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rastamannn

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
Rastamannn 2009.05.12 22:01:59
@maxt:

Maximális tiszteletem! Egy értelmes ember.
Emailben kaptam az infót, elképzelhető, hogy új "anyag" jelent meg az utcai fűben. Elég bizarrnak hangzik a narancssárga színezék, ami a csigán kifolyt. Csirkepornak mondjuk lenne valami szaga, úgyhogy szabad a gazda, mi lehet ez: Vettünk valami gyepet, ami eléggé gyanús…..
Rastamannn 2009.03.08 14:33:30
@Bergeroth:
Vagy 18 év alattiak. Bár akkor egyszerűbb ha megvetetik valakivel.
A TASZ nemzetközi kampányt indított, hogy felhívja a világ figyelmét a globális drogháború illetve az ezt övező katatón kussolás kudarcára. Az ánglius daretoact.net oldalon Frederik Polak holland pszichiáter szólítja fel látogatóit, hogy tegyék fel ugyanazt a kérdést az ENSZ…..
Rastamannn 2009.02.27 15:21:59
@Art Mooney: Már boccs de te kurvahülyevagy. Érvelni se fogok. Nem éri meg.
Az egész magyar sajtó tele van az MTI fordításával, miszerint különösen agresszív hererákot okoz a füvezés: Észak-Amerikában és Európában az ötvenes évek óta 3-6 százalékkal csökkent a hererákos megbetegedések gyakorisága. Mivel ugyanebben az időszakban a…..