Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A mint

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Amikor a diskurzus hatalmáról van szó, akkor ezt a példát kell bevinni az iskolába, lobogtatni és kivesézni. Egy amerikai kutatás (bár általában a brit tudósok jönnek rá mindenre) kimutatta, hogy ha szép az ember, akkor minden könnyebb. De mi van helyette?Elolvasom (férfiként) és…..
piroska Lúzer férfiak 2007.01.27 15:19:04
Almási Miklós Lúzer férfiak? címmel írt cikket a szombati Népszabadságban a női vezetőkről és a fréfi attitűdről. Legfontosabb megállapítását így lehetne összegezni: a férfias, macsó életvitelnek lőttek, a gazdasági élet már jelzi, sok helyen nagy igény…..
Akácka Koromazúr 2007.01.27 23:49:05
Mint hupikék herceg,Száll a magas éjben,Morcos melegítőSzertelen neszében.Elhemzseg ezer éjjel,Engesztel mező fényével,Ingatag álmot táplál aznapAggódó eretnek madzagnak.Mesésen eltűnő mozdonyHomlokon mázol eldombon,Mert engedékeny volta koszos,Metsző fénnyel…..
Akácka Kalori 2007.01.27 23:37:21
Merítő mosollyal kér,Vonalzó esélye kar,Kerekded mivolta kór,Mesélő egérbe kár...