Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juli23

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Sok mindent betudok annak, hogy ő amúgy nehezen beszél az érzéseiről, nehezen nyílik meg. Magának való” – Posztolónk abban bízik, hogy párja még megváltozhat, határozottabb lehet és jobban kiáll majd magáért 35 év felett is.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen…..
juli23 2021.11.16 13:51:19
@Rubasov et.: Dehogy kell tudomásul venni :) Úgy tűnik hogy sok nőbe azt a tévképzetet akarják kelteni egyes "én majd megmondom mi a frankó, nézz már szét körülötted" fickók, hogy 35-40 évesen vége a világnak :D Én huszonévesen tanultam, aztán dolgoztam, egy 2*2 éves s egy hat éves kapcsolat után sodródtam, és harminc x évesen se jut eszembe hogy nabaszdmeg Juli, nemsokára itt a 40 aztán se férjed se gyereked most mi lesz. Nem értem a kérdést.
Eddig se 50évesekkel volt kapcsolatom, ezután sem így lesz; az ember jóesetben több öntudatra tesz szert évek alatt, megtanulja meghúzni a határait s megismeri önmagát, s ez nem egyenlő az önzőséggel - s ugyan van aki belemenekül egy langyos szarba egy semmitmondó férfi mellé csak mert szerinte már kellene valaki mellé, mit szólnak, egyedül se tudok lenni, na gyere Józsi, kurvasokminden nem tetszik benned de egyefene majd koncentrálok a jóra - ezek mellett egyre többen vannak szerencsére olyanok akik ezt a kormizériát telibeszarják mert amúgy 30 meg 40 fölött is van élet de nyilván akik itt vannak azoknak nincs. Sajnálom srácok :(
Minap az indexen érdekes interjú jelent meg Heal Edinával az Egyenlítő Alapítvány vezetőjével. Az interjút itt olvashatjátok: https://index.hu/gazdasag/2021/02/01/heal-edina-interju-nok-eselyegyenloseg/ A felvezetett témák a női problémák szokásos felsorolása volt: Több nő végez a felsőoktatásban,…..
juli23 2021.02.02 11:02:05
Nekem nem egy olyan ismerősöm van aki elment pár éve szülni, most megy a rinya hogy neki nem emelkedett a fizetése pedig ugyanazt csinálja amit a többiek csak mivel én még nem szültem, milyen "szerencsém"(?) volt hogy ezekben az években míg ő gyereket nevelt, én dolgoztam és ki tudtam harcolni(?) egy jobb fizetést vagy pozíció emelést. Ok. És? Most mit csináljak? Nem beszélve arról hogy sose apuka megy a gyerekért 15-ra (miért nem?) hanem anyuka, így helyette dolgozik a maradék munkán aki bentmarad. Mindig. 16 kor meeting, ? Hát bocsi, mennem kell az oviba... Hat órásba visszajönni? Neem, az kevesebb pénz. Szerintem mindkét oldalon van hiba, a nők sokat várnak el egyszerre: babáznának de közben mégis dolgoznának csak nem úgy és nem annyit, (nem tudom egyébként mennyit gondolnak reálisnak) a férfi meg azt gondolja (tudom, általánosítás, de egyszerűen ezt látom a környezetemben, nincs más példa) szóval hogy nincs más dolga mint dolgozni, hazaesik fáradtan, eszik, alszik, kész, majd az anya neveli a gyereket meg amúgyis a tökömnek sincs kedve játszótérre menni. Ahol nincs meg az apaszerep a nevelésben vagy nincs meg az anyának a lehetősége értelmes beszélgetéseket folytatni évekig csak a Bogyó és Babóca epizódok pörögnek fejben, ott egy idő után nem csoda hogy szimpla szülő lesz a nő és a férfi, nem lesz meg a társ, a kapcsolat férfi-női szerepe. Jó lenne ha látnék más példát...tényleg.